Любомир Бонев: Перничани искат да знаят точно и ясно кой е виновен

  • 24 януари 2020 09:51

  • 303
  • 0
© БСП

Аз съм народен представител от Перник, аз съм един от тези, които бедстват с воден режим. Перник бе на скрит воден режим, получихме усукващи и прикривани отговори  заради местните избори. Това заяви по време на дебатите за вота на недоверие от трибуната в НС депутатът от БСП Любомир Бонев, който е избран за народен представител от 14-ти избирателен район - Перник.

"Перник е на 20 км от София, Перник е 100 000 град, който в момента бедства. Трябва да се предотврати хуманитарна криза. Перник иска да знае кой е виновен за кризата.  За кризата се знае от 2019 г. Ваньо Сушата (б.а. ексшефът на пернишкото водно дружество Иван Витанов) докара Перник до невиждана катастрофа и всичко това заради местните избори, които бяха загубени. Всички перничани искат да знаят точно и ясно кой е отговорен", категоричен бе той.

Карадайъ: Провалът на ГЕРБ е факт

NOVINI.BG припомня, че Парламентът провежда разисквания по вота на недоверие срещу кабинета „Борисов“ 3.  Недоверието към третото правителство на Бойко Борисов бе внесено в деловодството на парламента на 20 януари със 78 подписа на депутатите от ПГ на „БСП за България“. Вотът е на тема „Провал в политиката на околната среда и водите“. За да мине вотът на недоверие, за него трябва да са гласували повече от половината от всички народни представители. При отхвърляне на предложение за недоверие на Министерския съвет ново предложение не може да бъде направено в следващите 6 месеца. Това ще е четвъртият вот на недоверие на опозицията срещу кабинета „Борисов“ 3. Предишните бяха на тема: провал в борбата с корупцията, здравеопазване и сигурност и не успяха да минат.

Нинова към управляващите: Не лъжете перничани, че ще решите кризата за 45 дни

Последвайте канала на

Novini.bg
303 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини