Правителството прие промени в Устройствения правилник на Министерството на отбраната

  • 23 януари 2020 12:59

  • 293
  • 0
Правителството прие промени в Устройствения правилник на Министерството на отбраната
© Novini.bg

Правителството прие промени в Устройствения правилник на Министерството на отбраната. Това съобщиха от правителствената информационна служба.

Преструктурират се част от административните звена от Министерството на отбраната, прецизират се функциите на определени звена и се възлагат нови функции. С това се цели повишаване качеството на работа, избягване на дублиращи функционални задължения и осигуряване на качествена специализирана експертиза. С промяната на числеността на отделните административни звена се осигурява личен състав, гарантиращ ефективното изпълнение на задачите.

Правителството прие промени в Устройствения правилник на Държавната агенция за бежанците

Със създаването на уредба, обезпечаваща дейностите по защита на личните данни в Министерство на отбраната, се изпълняват задълженията по Закона за защита на личните данни и изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 г.

С възлагането на нови и прецизиране на настоящите функции на ИА „Военни клубове и военно-почивно дело“ се цели постигането на по-голяма ефективност при организацията, методическото ръководство и контрола върху дейността на държавните детски градини към Министерството на отбраната.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
293 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини