Какво ще реши "Воля" за вота на недоверие?

  • 17 януари 2020 08:51

  • 1259
  • 3
Какво ще реши "Воля" за вота на недоверие?
© Кадър Bulgaria ON AIR

Народният представител от ПГ на "Воля" Кръстина Таскова коментира пред сутрешния блок на Bulgaria ON AIR ще бъде ли подкрепен вотът на недоверие, който ще бъде внесен от БСП в понеделник в Народното събрание.

„Трябва да има ясен и точен план за справянето с водната криза, както и с проблема с отпадъците, които идват от други страни и се горят в страната ни“, каза Таскова.

:Не е важно политиканстване и сметки, а мерки да има", заяви тя и напомни, че от вчера е ясно, че има проблеми и заради рибата.

„Ако подкрепим вотът на недоверие, се надявам, че няма да се каже, че подкрепяме БСП и ДПС, както и обратното – ако не го подкрепим, че сме гласували в полза на ГЕРБ и ОП.

 

''Воля'' към БСП: Какво целите с вота на недоверие?

 

„Най – лесно е да се каже, че сме опозиция в това Народно събран и и по презумпция трябва да съборим кабинета“, напомни тя.

На въпрос ще управляват ли с БСП, Таскова отговори, че не е разсъждавано по тази тема и пак обясни, че трябва да се мисли за проблемите с водата, а не народът да бъде наказан.

Относно обвиненията, че заради това, че не е гласувала „Воля“ при избора на нов министър на околната среда и благодарение на това Емил Димитров поема ведомството, Таскова обясни, че дори и депутатите от нейната партия да са гласували резултатът нямало да бъде по – различен.

Припомняме ви, че продължават консултациите на БСП за готвения от тях вот на недоверие срещу правителството заради управлението на сектор "Околна среда". Днес предстои среща с парламентарната група на "Воля" и с независими депутати. Вчера се проведе среща с ДПС, след която от Движението обясниха, че ще застанат зад вота на недоверие. БСП трябва да внесе в понеделник, 20 януари 2020 година в Народното събрание вота на недоверие.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1259 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2020.01.19 | 21:07

3

Наистина Воля не са последователни отговорни сериозни а силно зависими.

2020.01.17 | 09:24

2

Снощи я гледах тази волна птица и пеперуда ,.Суче, маже , търси причини ,оправдание и мотиви за манипулация за подкрепа на правителството .Никога не са били последователни ,отговорни и сериозни в решенията си .

Гошо

2020.01.17 | 09:14

1

А управляващите какъв план имат?? Подлоги такива

Добави коментар

Водещи новини