Само МОСВ ли е отговорно за водната криза в Перник?

  • 17 януари 2020 08:14

  • 2291
  • 3
Само МОСВ ли е отговорно за водната криза в Перник?
©

„В България имаше години, когато имаше много вода. Ако продължаваме да следваме сега събитията, тогава трябва да правим молебени“, коментира в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR евродепутатът от ДПС Искра МихайловаИскра Михайлова Искра Михайлова е родена на 7 септември 1957 г. в София, България.   Завършила е специалност.

„Вотът на недоверие е един от най-силните и тежки инструменти в парламентарната демокрация. Разбира се, всеки вот на недоверие тръгва с идеята, че ще успее, а за управляващите, че той няма да успее“, каза Михайлова.

„Аз съм убедена, че при тази система на управление на България не само министърът на околната среда и водите носи отговорност за водната криза в Перник“, смята тя.

 

Съдът остави окончателно в ареста Нено Димов

 

„Европа отдавна се е изказала за това – правото на вода е право и всяка държава трябва да гарантира това право на всеки един човек. ЕС може да ни каже, че не гарантираме правата. ЕС е икономически съюз, но не и менторски“, обясни евродепутатът.

Според Искра МихайловаИскра Михайлова Искра Михайлова е родена на 7 септември 1957 г. в София, България.   Завършила е специалност единственият начин да се оправи държавата е да има синхрон и да се контролира всичко изключително много.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
2291 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2020.01.17 | 09:36

3

По-големи 10 годишни мафиотски цървули от вас има ли бе фанатик и функционално неграмотен безбожен ясладжия .Сигурно и доказани са за времето ,че позитанските цървули са по-читави за народа.

2020.01.17 | 08:43

1

Но не казваш че трябва да си отиде ББ и шайката му ,което ще рече че и вие сте в играта му

2020.01.17 | 09:13

2

и като си отиде Борисов,ти ли ще му заемеш мястото и ще напълниш язовирите бе цурвул,или Нинова и компания

Добави коментар

Водещи новини