Красимир Каракачанов: Къде е вината на Нено Димов?

  • 16 януари 2020 17:48

  • 5290
  • 15
Красимир Каракачанов: Къде е вината на Нено Димов?
© БТВ

В основата на напрежението в управляващата коалиция е вотът на недоверие. Покрай него се преекспонираха една камара неверни неща и се създаде цялото това напрежение, каза в предаването "Лице в лице" по БТВ вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов.

БСП и ДПС управляваха достатъчно заедно, заяви той.

Водната криза не е от една, две или три години. Проблемите са, че цялата водопреносна мрежа е на възраст около половин век. Това са старите етернитови тръби, които са неизползваеми. Загубите във всяко едно ВиК са много големи. Проблемът не съществува отсега, но ми се струва, че Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе беше нарочен за изкупителна жертва. В основата на всяко едно общество е справедливостта. С ареста на един човек няма да се решат проблеми, натрупвани с десетилетия. А и аз не смятам, че той не е виновният. Не Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе управлява водопреносната мрежа. Заявките за отпусаните количвства вода и работата по поддръжката на язовирите е работа на ВиК. Министерството на околната среда и водите единствено утвърждава този график. През април и май 2018 година в язовир Студена не само не постъпват обичайните количества вода, но и количеството му е намаляло с около 1 млн. кубични метра. Топят се снегове, валят дъждове, а язовирът не се увеличава, а намалява. Най-вероятно водата или е отклонена някъде, или е източена. Тук е разковничето. Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе ли е виновен за това или ВиК дружествата? Отговорът е ясен – не е виновен Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе. Сега виждам, че цената на водата за "Стомана" била една, а за гражданите друга. Къде е връзката с МОСВ, като цената на водата се определя от КЕВР? Къде е вината на Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе, коментира Каракачанов.

Съдът остави окончателно в ареста Нено Димов

Попитан казал ли е тези неща на премиера Борисов по време на посещението им в Египет, той посочи: "Пътувайки за Египет, говорихме за теми, свързани със сигурността".

Лидерът на ВМРО коментира и думите на лидера на НФСБ Валери Симеонов, че коалиционният съвет, на който беше предложен Емил Димитров за нов екоминистър, е бил "изключително неприятен". Бил съм свидетел и на много по-неприятни съвети, когато там присъстваше един човек, когото изключихме (Волен Сидеров – б.р.) Предложението за Емил Димитров нямаше обструкции от никой от присъстващите, включително и от Симеонов. Той е енергичен човек и когато беше шеф на Митниците, започнаха всичките грандиозни ревизии там. Той може да свърши много работа в екоминистерството със своята енергичност, заяви Каракачанов.

Няма да подкрепим вота на недоверие, каквито информации се появиха в медиите, защото политиката не е игра на "на ти куклите, дай ми парцалките", а и не искам да влизам в партийната кампания на БСП. Няма да влизам в игрите на БСП, подчерта вицепремиерът.

БСП събра 104 гласа в подкрепа на вота на недоверие, остават "Воля" и "Атака"

Попитан за станалото хит в социалните мрежи облекло на вицепремиера, което той носеше по време посещението си в Египет Красимир Каракачанов заяви: "Много се радвам, че социалните мрежи се вълнуват, но ги моля да не правят колажи. Това са дрехите, с които ходя на военни учения – панталон и риза, на която се навиват ръкавите, за да ми е по-удобно и практично. На някои от ученията не можеш да отидеш с костюм. Уточнявам, че аз съм си поръчал дрехите и съм си ги платил, не са от бюджета на Министерството на отбраната".

Последвайте канала на

Novini.bg
5290 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар

2020.01.17 | 08:07

15

А бе такива като този нехранимайковец,ясладжия ,псевдопатрио, номад и пеперуда в политиката с шутове ,а не свотове да се изхвърлят от яслата на държавата .Само тогава ще миряса народа и държавата

1

2020.01.17 | 06:27

14

Докато историк се занимава с отбрана, правосъдие и вицепремиерстване, такива ще са ни новините - въпроси, въпроси, без отговор.

Тошко

2020.01.16 | 18:36

3

Ти си следващия заради самолетите...

Егати

2020.01.17 | 05:13

13

кенефа , мястото му в затвора

Ерни

2020.01.16 | 23:05

12

Прав е. Виновни са Бсп.50 години не смениха и една тръба. Имаха кметица от Бсп два мандата до 2016 и тя не пипна нищо и окраде общината с 30 милиона. Така, че няма как с магическа пръчка Димов да оправи нещата.Няма никаква вина.

българия

2020.01.16 | 21:00

11

на всички ни е ясно че този плондер заедно със другият плондер борисов и майките си ще продадат за власт.а власта е съчетана с милиарди.тези са най големите крадци в новата ни история на демокрацията.трябва да бъдат разпънати на кръст!!!

Аз

2020.01.16 | 19:49

10

Гласувах за вас,но виждам , че сте се самозабравили и ояли във власт.Дано паднете от власт.Жалки , долни,отвратителни !

12

2020.01.16 | 19:30

9

Прав е Каракачанов!

Цената

2020.01.16 | 18:57

8

Уважаеми, цената за ТЕЦ и Стомана

Fas

2020.01.16 | 18:49

7

Тлъста, отвратителна торба с лaйнаа

Off

2020.01.16 | 18:48

6

Ма той целия в бяло.

Добави коментар

Водещи новини