Ето какво ще решава утре правителството

  • 15 януари 2020 21:07

  • 1033
  • 2
Ето какво ще решава утре правителството
© Novini.bg

25 проекта са внесени за разглеждане на правителството на утрешното заседание. Редовната среща на членовете на кабинета се измести за четвъртък, тъй като в сряда премиерът Бойко Борисов беше на посещение в Египет.

Това ще бъде и първото заседание, в което ще участва новият министър на околната среда и водите. Емил Димитров - Ревизоро ще заеме мястото на вкарания в ареста Нено Димов. Очаква се утре да бъдат дадени и нови нареждания на министрите за справяне с водната криза в Перник.

Борисов вече раздал задачи на Емил Димитров

Ето и част от дневния ред на правителството:

ПРОЕКТ НА РЕШЕНИЕ ЗА ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДО ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ЗА ИЗДАВАНЕ НА УКАЗ ЗА НАГРАЖДАВАНЕ НА ВЛАДИМИР ГЕТОВ С ОРДЕН „СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ“ ВТОРА СТЕПЕН.

Внася: заместник министър-председателят по правосъдната реформа и министър на външните работи

ПРОЕКТ НА ПОСТАНОВЛЕНИЕ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ЦЕНТЪР ЗА КОМПЛЕКСНО ОБСЛУЖВАНЕ НА ДЕЦА С УВРЕЖДАНИЯ И ХРОНИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ - БУРГАС.

Внася: министърът на здравеопазването

ПРОЕКТ НА РЕШЕНИЕ ЗА ИЗМЕНЕНИЕ НА РЕШЕНИЕ № 236 НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТ 2007 Г. ЗА УТВЪРЖДАВАНЕ НА СПИСЪК НА ОБЩИНСКИТЕ ПЪТИЩА.

Внася: министърът на регионалното развитие и благоустройството

ПРОЕКТ НА РЕШЕНИЕ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА НЕДВИЖИМА АРХЕОЛОГИЧЕСКА АРХИТЕКТУРНА ЦЕННОСТ - ПУБЛИЧНА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ, НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА.

Внася: министърът на културата

ПРОЕКТ НА РЕШЕНИЕ ЗА ОТНЕМАНЕ ОТ РЕГИОНАЛНАТА ЗДРАВНА ИН­СПЕКЦИЯ - ТЪРГОВИЩЕ, ПРАВОТО НА УПРАВЛЕНИЕ ВЪРХУ ИМОТ - ПУБ­ЛИЧНА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ.

Внася: министърът на регионалното развитие и благоустройството

Повече за предстоящата работа на правителството може да видите тук.

Последвайте канала на

Novini.bg
1033 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ивайло

2020.01.16 | 08:00

2

От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо. https://freebitco.in/?r=34541387

Незабравка

2020.01.15 | 23:01

1

И най-важното, което не пишат: колко и от къде да крадат,освен "полагащите Му се 60%"....Това ще решават!

Добави коментар

Водещи новини