Ас-Сиси към Борисов: Ще се видим в България

  • 15 януари 2020 15:03

  • 697
  • 0
Ас-Сиси към Борисов: Ще се видим в България
© МС

„Благодаря Ви много, за мен беше чест и удоволствие Вашето присъствие днес, тук“.

С тези думи президентът на Арабската република Египет Абдел Фаттах Ас-Сиси изпрати своя гост – българския премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г при заминаването му от новата военноморска база „Бернис“ на брега на Червено море.

„Такъв скъп приятел - за мен винаги е чест и удоволствие, ще се видим в България, както се разбрахме много скоро“, добави египетският президент.

Борисов се срещна с президента на Египет

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г от своя страна му благодари за прекрасното учение, което демонстрираха египетските въоръжени сили.

Припомняме, премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г беше на официално посещение в Египет, където участва в официалното откриване на новата военноморска база „Бернис“ на брега на Червено море.

С президента на Египет наблюдаваха военноморско учение на египетските въоръжени сили. Премиерът беше придружен и от военния министър Красимир Каракачанов.

Последвайте канала на

Нора Виткова
697 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини