Ще потъне ли Ревизоро в Язовиро?

  • 15 януари 2020 12:31

  • 1196
  • 1
Ще потъне ли Ревизоро в Язовиро?
© Колаж: NOVINI.BG

Зевзеците грабнаха Емил ДимитровЕмил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и - Ревизоро веднага след като вицепремиерът и министър на военните Красимир Каракачанов обяви, че той е кандидатурата на Обединени патриоти за екоминистерството. 

Причината бяха думите на вицепремиера от вчера, че Димитров ще ревизира язовирите.  И така Ревизоро за минути бе прекръстен на Язовиро.

 

Димитров за новия си прякор: Всякак са ме наричали

 

В шегите обаче винаги  има доста голяма доза истина, защото язовирите  са  именно "горещия картоф" за новия министър на околната среда и водите.

Въпреки тежките дни, които му предстоят Димитров показа днес в Народното събрание изключително благо отношение към всичките си колеги, а за новия си прякор пред журналисти обяви, че е свикнал всякак вече да го наричат.

 

Емил Димитров пое екоминистерството. "Оставам ваш приятел", каза той на депутатите

 

Емил ДимитровЕмил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и обаче не е изобщо наясно с политики на опазването на околната среда и водите, но поне е показвал през годините, че притежава способността  да оцелява при различни обстоятелства.

Ще му бъде ли изписан наистина ореол на Димитров, какъвто видя на една снимка, Данаил Кирилов, само времето ще покаже.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
1196 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Стефанова

2020.01.16 | 09:54

1

Поредният БУШОН.

Добави коментар

Водещи новини