Манол Генов: Изказвам съчувствие на Емил Димитров за новия му пост

  • 15 януари 2020 11:09

  • 584
  • 2
Манол Генов: Изказвам съчувствие на Емил Димитров за новия му пост
© Пресцентър БСП (архив)

Изказвам съчувствие на Емил ДимитровЕмил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и за новия му пост. Това каза народният представител от ПГ на "БСП за България" и член на Изпълнителното бюро на партията Манол Генов по време на дебата в парламента за оставката на Нено Димов като министър на околната среда и кандидатурата на Емил ДимитровЕмил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и. Манол Генов поясни, че е предупреждавал многократно Нено Димов да си повиши контрола в РИОСВ и всички други контролни органи, които осъществяват контрол върху водата, въздуха и други екологични дейности.

Връх на философията беше как Обединени патриоти вързаха конгреса на БСП с вот на недоверие. Може би, ако нямаше конгрес на БСП, язовир "Студена" щеше да бъде пълен и фините прахови частици щяха да бъдат по-малко? Може би движението на отпадъците щеше да бъде по-контролирано и нямаше да си задава обществото въпроси какви отпадъци влизат в България и откъде, допълни Генов. С тези думи той отговори на обвиненията на ВМРО, че БСП повдига проблемите в околната среда, тъй като предстои конгрес на партията през тази година.

Вигенин: Издигането на Емил Димитров за екоминистър е сюрреалистично

Зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Крум Зарков заяви, че има няколко проблема, които се поставят при избора на нов министър. "Първият причината да се стигне дотук. Очевидно г-н Нено Димов подаде осатвка, защото беше арестуван, а не защото претърпя провал в политиката. Нещо повече, в дните преди да бъде отведен, вие от мнозинството и негови колеги министри защитаваха всяко негово решение. Арестът си е арест, наказателната отговорност, наказателна отговорност. Тази оставка трябваше да бъде факт и без нещата, които са се случиха, каза още Зарков и посочи, че. Според БСП Емил ДимитровЕмил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и няма експертиза да заеме поста на Нено Димов.

ДПС няма да подкрепи Емил Димитров, нямал компетентност

Последвайте канала на

Novini.bg
584 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ГЛУПАКА

2020.01.15 | 11:58

1

Съболезнования на тези които са те избрали!Нищо социално няма в тази крадлива престъпна кочина БСП!

2020.01.15 | 12:40

2

Този не беше ли купувач на гласове??

Добави коментар

Водещи новини