Юлиян Ангелов: Не е нормално Нено Димов да бъде изкупителна жертва

  • 14 януари 2020 17:34

  • 552
  • 0
Юлиян Ангелов: Не е нормално Нено Димов да бъде изкупителна жертва
©

Нормално е когато има подобни проблеми, да има и повече емоции при разговорите. За нас не е нормално Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе да бъде изкупителна жертва за всички водни проблеми от 30 години насам .
Това заяви Юлиян Ангелов от ВМРО в предаването “Лице в лице” по бТВ, във връзка с констатацията, че днешният коалиционен съвет е бил неприятен.

“За смъкване на напрежението в държавата се стигна до такава публичност от страна на разследващите органи, със задържането на Нено Димов”, посочи Ангелов.

Ревизоро с първи горещ коментар, след като бе предложен за министър

Запознати сме много добре с материатели. Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе е взел мерки да бъдат намалявани количествата вода, които се подават към Перник и предприятията. Неговото разпореждане е било нарушено, пита Юлиян Ангелов.

Той заяви, че от ВМРО държат да се провери дали са изпускани някакви количества вода при ремонта на стената на язовира, за да бъде по-лесен самият ремонт, каквато информация излезе.

Емил ДимитровЕмил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и, който беше предложен за екоминистър на мястото на Димов, е принципен човек и е педантичен, искаме да се види цялата истина, допълни депутатът.
За да бъде подкрепен Димитров, ВМРО разчита на партиите, които са в управлението, не на опозиционните.

И 20 министъра да бъдат арестувани, в момента вода в Перник няма. Трябва държавата по-бързо да работи и да види какви алтернативни източници да се включат, каза Ангелов.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
552 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини