Ще подкрепят ли "Атака" и "Воля" кандидатурата на Емил Димитров за екоминистър?

  • 14 януари 2020 14:53

  • 865
  • 3
Ще подкрепят ли "Атака" и "Воля" кандидатурата на Емил Димитров за екоминистър?
© Novini.bg

Трябват много факти и аргументи, за да бъдат убедени депутатите от "Атака" да предприемат подкрепа за определена политика в посока на справяне с кризата в Перник, каза пред БНР депутатът Явор Нотев от "Атака".

Той уточни, че предстои да се чуят в пленарната зала на парламента, намеренията на посочения за министър на екологията Емил Димитров: "Трудна задача за преодоляване на създаденото положение".

 

Емил Димитров - Ревизоро ще е новият екоминистър

 

"Добър е примерът на кмета на Перник (Станислав Владимиров - бел.ред.), който показа вярната позиция на политик, който е отговорен пред своите избиратели. Доминираща роля е интересът на гражданите, които го избраха за свой кмет", каза Нотев.

В предаването "12+3" по "Хоризонт" Нотев коментира, че е важно има ли човек за този пост, чието име би успокоило общественото напрежение, без да е съумял да реши проблема с безводието в Перник, но и в други населени места: "Няма такъв човек", категоричен бе той и добави:

"Трудно е да прогнозираме какви ще бъдат следващите стъпки. ... Основната мисъл е не политически ходове, с които да се успокои напрежението, а за професионални - ефективни ходове. Това няма да бъде направено от Емил ДимитровЕмил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и. Неговите познания в областта на управлението на водните ресурси ми се струва, че не могат да гарантират подобен резултат".

Нотев изрази надежда коалиционният съвет с решението си да предложи Емил ДимитровЕмил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и за министър има своята визия за решаването на проблемите във водния сектор. 

Кръстина Таскова от "Воля" изрази в БНР съмнение, че парламентарната им група ще достигне до консенсус по отношение на кандидатурата на Емил ДимитровЕмил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и за министър на екологията и водите:

"На първо място естествено ще възникне въпросът за неговата експертиза. За нас най-важно е кой има знания и сила да потече водата. И то чиста и качествена питейна вода", заяви Таскова.

Тя уточни, че още тази вечер ПГ на "Воля" ще има събрание, на което ще вземе решение дали да подкрепи Емил ДимитровЕмил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и.

Последвайте канала на

Десислава Станева
865 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
profesor

2020.01.14 | 15:07

1

Tова е човек , некомпетентен със затлъстял мозък! Това е типична характеристика на управляващото котило!

Попи

2020.01.14 | 15:23

2

Много гот. Тоя олигофрен ще бъде министър на ББ.
Това е лицето на ГЕРБ . Щом няма други?!?!?!?

"приятел" на Харизанов

2020.01.14 | 15:52

3

"Егати и "правителството" щом АЗ съм му ВИЦЕПРЕМИЕР!?"

Добави коментар

Водещи новини