Караянчева проговори за катастрофата с кортежа ѝ

29 декември 2019 18:07

Караянчева проговори за катастрофата с кортежа ѝ
© Нова телевизия
7834 30

В интервю за предаването "Неделята" по Нова телевизия председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на за първи път коментира катастрофата с кортежа ѝ край Хитрино на 15 септември.

Бяхме на празник в Силистра, изведнъж в нашето платно се оказа кола. Шофьорът даде плътно вдясно и така щетите от удара бяха по-малко, заяви Караянчева.

Искам да благодаря на лекарите в Шумен, на проф. Балтов, проф. Габровски, за грижите в Правителствена болница. Много се радвам, че семейството от другата кола не пострада въобще – макар че медиите написаха ужасяващи неща. Нелепа случайност, най-пострадала от катастрофата бях аз. Докато лежах потрошена се запознах се с жълтите медиите, с интернет троловете, посочи председателят на парламента.

Караянчева катастрофира, транспортират я с хеликоптер към София

Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на уточни, че не изпитва вина и че ще се срещне със семейството след проверката по случая.

В такива моменти човек разбира, че не всичко е работа. Един такъв момент те отрезвява и разбираш, че не си безсмъртен, добави тя.

Два месеца бях почти неподвижна. Благодаря на съпруга ми, че беше през цялото време до мен. Не знам как бих се оправила без него, посочи Караянчева.

Тя е категорична, че кортежът й никога не кара извън правилата.

Много отворен човек съм. Много съм самокритична, изживявам всяко едно нещо. Имам самочувствието на човек професионалист, успял донякъде, но в никакъв случай, че съм повече от някого. Аз съм майка, баба и работеща жена, заяви още председателят на парламента.

Българската нация сме силни хора, има с какво да се гордеем, Европа има какво да научи от нас, добави Караянчева.

Караянчева: Дано коледният дух да ни направи по-добри, по-силни и по-човечни

Управлението е стабилно, нямаме такива противоречия, които да доведат до разкол. Никой не може да ни обвини, че държим властта на всяка цена. Когато народът ни е търсил сметка, премиерът Борисов дори е подавал оставка. Много голяма отговорност е да признаваш вината си. Може би резултатът, който постигнахме на изборите тази година, е оценка на работата ни – не отлична, но много добра. Показахме, че структурите са силни, че партията е силна и може би, че няма незаменими хора. Урокът, който научи ГЕРБ на изборите, е че не всичко е даденост, коментира Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Президентът винаги говори едни и същи неща. Чисто институционални отношенията ни са добри. Когато обаче се изказваш като политически лидер, когато само критикуваш, три години си на власт, а нямаш една запомняща се кауза... С какво ще запомним президента Радев до момента? Той използва медийно моментите. Много е лесно да говориш, когато нямаш никакви отговорности. Той не се изявява като обединител на нацията. Ако някой иска да има изпълнителната власт, нека си направи партия и да участва на изборите, подчерта тя.

Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на коментира и широко коментирания случай отпреди дни, когато тя написа на табло след интервю в Дарик радио "Брекзид", която дума определи като дума на годината: "Исках да направя нещо различно, но не се получи. Някои го приеха като грешка, аз не го приех така. На всички, които го приемат като грешка, искам да кажа – нека да са ни такива грешките – сбъркана буква, а не нещо, което води до тежко положение на държавата".

Цвета Караянчева събра бившите председатели на парламента в навечерието на Коледа

Novini.bg
7834 30

Свързани новини

Коментари 30

Добави коментар
Отвратен от ГЕРБ

2020.01.01 | 09:24

30

Неграмотна, зла и некомпетентна, мразеща българите! Обичаща само кържалийския си род! Олицетворение на омразната партия БКП-2!

2019.12.30 | 06:39

29

Я ПА ТАЯ ПРОСТАТА???

Грозна черна

2019.12.29 | 20:44

21

Много грозна черна жена. Кат кюнец. Ма вътре може да е хубава.

Грозна

2019.12.30 | 05:10

28

мазна,гнусна, безочлива като всички от партията и .Ееех народ какво те очаква още ,ужас

2019.12.30 | 00:42

27

Беззаконието ще ви убие .

Zarko

2019.12.29 | 23:00

26

Ако беше с колан нямаше да има такива тежки травми.Дано се е възстановила напълно. Иначе като политик не ми харесва.Говори шаблонно,а можеше да си каже как е станало всичко.Тя не е шофиала и няма вина за катастрофата.Но tempora mutantur et hominis muyantur.

ОСА

2019.12.29 | 22:48

25

Да се даде думата и на другата страна.Ако шофирам с 90 км в час и зад мен е кола със скорост около150 км.в час и пътя е с ограничена или намалена видимост предпоставката за ПТП е на лице.Винаги е виновен този който не спазва дистанция.

Националист

2019.12.29 | 19:53

15

Еееее най големите сте вие най добрите няма такива Коментари за съжаление сте Само лошо и лошо ....е ка да сте добре вие Няма Как добре ще дойде за добритеееее ееее сега Весели празници

ДоН

2019.12.29 | 21:54

24

И гугле не може да ти разбере написаното, връщай се в първи клас!

ДоН

2019.12.29 | 21:51

23

Ми то Пекин е във Виетнам.....По-зле и от Златките.

Цола Драгойчева Втора

2019.12.29 | 21:09

22

А гърнето с вайната можа ли да с разлее в колата, бабо Цоле?!

Мира

2019.12.29 | 20:36

20

Абе кой се вълнува от тая.
Не ни занимавайте с мотористката, че доста се иизлъска и едва ли парите са от гаражното и магазинче в Кърджали.

Добави коментар

Водещи новини