Сидеров намеси вселенския баланс и кармата в отношенията си с Каракачанов и Симеонов

  • 12 декември 2019 16:28

  • 1319
  • 3
Сидеров намеси вселенския баланс и кармата в отношенията си с Каракачанов и Симеонов
© Булфото (архив)

Не участвам в Коалиционния съвет, не са ме търсили и за решения. При гласувания, например за субсидиите и пенсиите, не бях потърсен. Тези въпроси се решаваха без мое участие. Последната година отрязаха “Атака” от управлението. Извърши се неправомерна подмяна в ОП. Това заяви лидерът на “Атака” и общински съветник Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа в предаването "Плюс-минус" по Нова телевизия.

“Борисов да каже защо позволи да ме игнорират - заради комплексарските напъни на Каракачанов и Симеонов. Премиерът трябваше да каже на Каракачанов, че не може да маха коалиционния си партньор. Но той не го направи. От ГЕРБ си затвориха очите. Те нарушиха вселенския баланс. Който е бил некоректен с мен ще си понесе последствията. Това ще се случи и с Борисов, и с Каракачанов, и с Симеонов. Не е закана, а карма”, каза още той.

Сидеров: Каракачанов и Симеонов изнудиха ГЕРБ за пари за партиите, вместо за пенсии

“С пълно основание бях критичен към Джамбазки и Каракачанов. Не съм прекалил с изказванията си. Моите обвинения бяха в отговор. На конгреса на ВМРО заявих, че не искам да съм кандидат за евродепутат, но те вече бяха решили да участват отделно. Каракачанов имаше детската мечта да ни измести и видя поле за изява”, допълни Сидеров.

“Чужди частни фирми ще имат възможност да взимат децата ни. Това не е фалшива новина. Законът за социалните услуги е отложен засега, но се пробутва отвън”, заяви лидерът на “Атака”. 

“В СОС се решават съдбите на 2 млн. българи. Ще прокарвам социални каузи в Столичния общински съвет. Искам да направя проект за фонд за общинските жилища, за да включим ромите и да увеличим броя на сградите. До общинските жилища трябва да бъдат включени самотните и многодетните майки”, коментира общинският съветник Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Волен Сидеров: За втори път предложих да се оттегли вдигането на данъците в София, но предложението ми не беше прието

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1319 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.12.12 | 19:12

3

Каракачанов дали има подагра?

2019.12.12 | 19:11

2

ти да видиш , говорим за кармична патрЕотска връзка и от звездите ми го говорят

kik

2019.12.12 | 17:13

1

Ей тея тримата лумпени глупаци данаци управляват България. Ще взема да си ударя челото в ръба на масата и да се самоубия.

Добави коментар

Водещи новини