Новаков: Общинските съветници на ГЕРБ трябва да решават проблемите на хората по места

  • 09 декември 2019 10:42

  • 392
  • 2
Новаков: Общинските съветници на ГЕРБ трябва да решават проблемите на хората по места
© ПП ГЕРБ

Общинските съветници на ГЕРБ трябва да решават проблемите на хората по места. В Гърмен и Сатовча ГЕРБ е единствена алтернатива на ДПС. Това заяви областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Дни след назначаването му за ръководител на областната структура на ГЕРБ в Благоевград - той стартира серия от срещи с общинските структури от региона. Новаков се срещна с новоизбраните съветници на партията в Гърмен, Гоце Делчев и Сатовча, а днес предстоят разговори с ръководствата на партийните структури в Белица и Якоруда.

Заедно с Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна в разговорите участва и неговият колега от Групата на ЕНП в ЕП Асим Адемов.



Целта на срещите е анализ на изборните резултати и планиране на предстоящи инициативи и събития в областта.

„Разговарям с всички общински ръководители, защото е важно те да бъдат чути и разбрани. Партията има сериозни позиции в местните парламенти със своите общински съветници, които трябва да бъдат коректив на управляващите“, заяви Новаков.

Новаков: АМ "Струма" ни трябва. Съжалявам! Не може хората да си губят животите

Той подчерта, че е необходимо структурите по места да са консолидирани, общинските съветници и представителите на ГЕРБ да продължат да помагат за решаване на проблемите на хората.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
392 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Българин

2019.12.09 | 11:11

1

В Перник ГЕРБ реши проблема. Остави хората без вода.

2019.12.09 | 11:28

2

obshtinskite tarantutnici mogat da reshat problemite na horata kato se otkajat ot ogromnite si zaplati i gi dadat na horata sas lajlivi prikazki niama da im pomognat.

Добави коментар

Водещи новини