Димитър Манолов: Новият социален министър е компетентен човек

  • 07 декември 2019 18:05

  • 1900
  • 1
Димитър Манолов: Новият социален министър е компетентен човек
© Канал 3

Бившият социален министър Бисер ПетковБисер ПетковБисер Петков е министър на труда и социалната политика в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г.  беше на дулото на топа още от миналата година, при скандалите които се разиграха с майките на деца с увреждания. Това съобщи Димитър Манолов от КТ Подкрепа в студиото на предаването "Офанзива с Любо Огнянов" на Канал 3.

"Насъбраха се няколко теми за отстраняването на бившия социален министър. Смятам, че има няколко неща за които не е чак толкова виновен, например изплащането на пенсиите, но не съм сигурен че има конкретно нещо, за което го отстраниха", допълни той.

"Петков е академичен човек и политическите игри не са му в натюрела. Новият социален министър Деница СачеваДеница СачеваДеница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. От 2017 г. до декември 2019 г. е познавам много отдавна и смятам, че тя е човек, който е компетентен, има много познания, била е в Министерство на труда , след това здравеопазването и образованието. Има широк обсег от теми. Нямам впечатлението, че и е присъща джендър идеологията, както се твърди напоследък, заради анкетите, които бяха пуснати в училищата.", поясни Манолов.

"Закона за социалните услуги има твърде много пороци, особено свързаните с хората с увреждания, отнемането на децата, както и с НПО-тата. Този НПО бизнес, който се развива не само у нас е преминал разумната граница. Вие знаете ли НПО, което да не се издържа с други пари, които не са правителстветни", запита се Димитър Манолов. 

Последвайте канала на

Novini.bg
1900 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
компетентен ?!?

2019.12.07 | 18:36

1

и успешен ще е само ако е израсъл с демократичните ценности и ги пречупи през призмата на българската действителност

Добави коментар

Водещи новини