Красимир Вълчев за Стоянка Мутафова: С нея си отива една епоха

  • 06 декември 2019 11:20

  • 365
  • 1
©

Със Стоянка МутафоваСтоянка МутафоваСтояна Константинова Мутафова е българска актриса, по-известна като Стоянка Мутафова. Истинското си отива една епоха в българското кино, театър, изкуство, култура. Всичко това има отражение върху нашите мисли и преживявания. Това сподели министърът на образованието и науката Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009, предаде репортер на Novini.bg.

„Чувствам се тъжен, въпреки че никога не съм я познавал лично и никога не съм контактувал с нея. Това е защото всички сме израснали с нея и я чувстваме като близък човек“, подчерта просветният министър.

Почина легендарната Стоянка Мутафова

Припомняме, че рано сутринта днес на 97-годишна възраст почина легендата на българския театър Стоянка МутафоваСтоянка МутафоваСтояна Константинова Мутафова е българска актриса, по-известна като Стоянка Мутафова. Истинското.

На 12.09.2019 година на Мутафова бе поставен байпас, а два месеца по-късно претърпя тежка, животоспасяваща операция в следствие на възпаление на жлъчката. Актрисата бе преместена от болница "Лозенец" в реанимацията на ВМА заради сепсис и висока температура.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
365 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.12.06 | 11:49

1

И С ЛАМБО СИ ОТИДЕ ЕДНА ЕПОХА, ДЕТО МНОГО ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СИ ОТИДЕ ПО СЪЩИЯ НАЧИН.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини