Подменят двигателите на 8 самолета, Борисов поръча веднага някой да звънне на Каракачанов и да му съобщи новината

  • 04 декември 2019 10:58

  • 13286
  • 4
© Булфото (архив)

"България е втора по изпълнение на критерии с 3,1% от БВП за отбрана, съобщи премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в началото на заседанието на Министерски съвет, предаде репортер на NOVINI.BG. 

Той информира, че независимо от това, че вицепремиерът и министър на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността е в Лондон за срещата на върха на НАТО, в точка 16 е записано, че се отпускат 16 млн. лв. за осем самолета, за да им бъдат подменени двигателите, докато дойдат другите самолети, "Да могат нашите летци да си изпълняват задълженията", каза Борисов и поръча да се обадят на Каракачанов в Лондон и да му съобщят новината.

НАТО готви декларация, в която да бъдат посочени предизвикателствата, поставяни от Китай

Вицепремиерът е част от делегацията, която води президентът Румен Радев в Лондон за срещата на върха на НАТО. В нея е включена и вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева.

Румен Радев пристигна в Лондон

Последвайте канала на

Десислава Станева
13286 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Отново възмутен

2019.12.05 | 08:30

4

Ролята на пощальон ли играе сега? На главен пощальон в територията! Как може да взема отношение за всяко нещо, та чак срам да те хване от такъв екземпляр! Сякаш живеем в 18 век и имаме падишах!

2019.12.04 | 16:28

2

щом патрЕотът е оведомен може да слгат масата в министерски съвет и да почва банкета

Корморан

2019.12.04 | 18:29

3

оВЕДОМЕН ?

шизофреник

2019.12.04 | 16:26

1

Вече сме военна сила , 8 самолета , с гордокт тупти вече моето сърце, сега ще могем да браним евро-атлантическите ценности (гей бракове и тн. ) от лошата Русия (която ни освободи от турско) . Благодаря гн. ген. премиер мин. председател , ваше величество и пътеводна светлина Б.Борисов! След сутрешната доза антидепресанти съм готов да посрещна идните дни в прекрасната ни и уредена държава , знаейки ,че сигурноста ни е гарантирана.

Добави коментар

Водещи новини