Славчо Велков и Георги Мърков: Няма да бъдем политически лица на ГЕРБ

Назначаването е административен акт. На мен не ми е предложил кметът на Септември да стана кметски наместник, а Георги Мърков. Това заяви в сутрешния блок на bTV Славчо Велков по повод назначаването му за кметски наместник в с. Славовица, което влиза в пределите на Община Септември, която е управлявана от Марин Рачев от ПП ГЕРБ.

,,Кметът е орган на изпълнителната власт, но е факт, че някои хора се разсърдиха, но аз не се влияя от това. Една Деница ЗлатеваДеница Златева Деница Златева е служебен заместник министър-председател по подготовката на българското, например, отправи доста люти критики срещу мен, но не знае, че нещата не стоят така. Аз и Мърков няма да робуваме на никакви политики, няма да бъдем политически лица на ГЕРБ, ние сме ляво мислещи хора. Аз лично с моята заплата съм готов да осигурявам дърва за хората от селото'', посочи Велков.

Славчо Велков сподели още, че е имал предварителен разговор с кмета на Септември и му е заявил, че ще го критикува, ако интересите му са насочени срещу интереса на хората.

,,Трудно се говори за Стефан, много неща се казаха, беше едно огромно сърце. Ще го запомня с добротата и куража'', коментира Славчо Велков за Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в.

,,Неудобно ми е да занимаваме публиката с подобни неща. Непрекъснато помагам на хората'', обясни от своя страна и Георги Мърков, назначен за кметски наместник на с. Горно Вършило.

,,Като общински съветник извоювах 2,5 млн. лв. от правителството, за да се покрият лихви по дългове на общината'', изтъкна Мърков.

,,Горд съм, че бяхме депутати със Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в в един парламент. Той беше добър и скромен човек'', каза още Мърков.

Коментари

 1. 2019.12.03 | 21:05

  ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ И ВСИЧКА КОМУНИСТИЧЕСКИ ПАЧАВРИ

 2. 2019.12.03 | 10:46

  Гн Президента Румен Радев трябва да издаде указ че БСП са тероре....на партия .И гн Премиера Бойко Борисов веднага дае забрани .

 3. 2019.12.03 | 10:39

  Гн Президента Румен Радев трябва да издаде указ че БСП са терористична партия .

 4. 2019.12.03 | 10:35

  ДЪРТИ МРЪСНОЧЕРВЕНИ ПЛУЖЕЦИ

 5. 2019.12.03 | 09:46

  vie podlogi ne ste politiceski llica a ste politiceski sligi na grob.

 6. 2019.12.03 | 09:08

  "Няма да бъдем политически лица на ГЕРБ"

  Вие, въобще не можете да сте "лица", щото сте задници по рождение !

 7. 2019.12.03 | 08:20

  Защо показвате интервюта с руски терористи още от рано сутринта? Гнус ме е от комунистите, а вие ги слушате като ментори.

 8. 2019.12.03 | 08:17

  Славчо Велков - боклук.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет