Политолог: Явно между Борисов и Петков се е натрупало напрежение, което доведе до оставката на последния

  • 02 декември 2019 17:26

  • 1350
  • 5
Политолог: Явно между Борисов и Петков се е натрупало напрежение, което доведе до оставката на последния
© Булфото (архив)

По принцип социален и здравен министър са доста ветровити позиции. Социалното министерство е много трудно министерство. Който се нагърби с него, приключва мандата много уморен. Това е много тежък ресор. Социалната система винаги е била недофинансирана, като вина за това има и източването на средства.

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ политологът доц. Стойчо Стойчев по повод поисканата от премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и подадена оставка от социалния министър Бисер ПетковБисер ПетковБисер Петков е министър на труда и социалната политика в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. . "Явно между двамата се е натрупало напрежение. Всички казват, че Бисер ПетковБисер ПетковБисер Петков е министър на труда и социалната политика в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г.  е много кадърен човек, но работата в Министерски съвет е преди всичко колегиална. Най-вероятно е имало някакъв чисто професионален конфликт между Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва, който за мен съветва Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в този кабинет, и Бисер ПетковБисер ПетковБисер Петков е министър на труда и социалната политика в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. , което е довело до оставката на последния. Финансовият министър е ключовата фигура, с която всички останали министри трябва да се съобразяват и да работят добре, за да могат да реализират политиките си. Социалният министър трябва да бъде в много добри отношения с финансовия, за да получава средства за недофинансирания сектор. Социалният министър трябва да бъде екипен играч. За мен Деница Сачева ще е адекватен аместник на Бисер ПетковБисер ПетковБисер Петков е министър на труда и социалната политика в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. ", прогнозира политологът.

Борисов: Министрите в кабинета не искат да работят с Бисер Петков, Деница Сачева ще е новият социален министър

"Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е показал, че няма незаменими хора. Министрите са поставени на тези постове, за да изпълняват определени политики. Министрите управляват от името на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и трябва да се съобразяват с неговите виждания. Той носи цялата отговорност. Когато хората гласуват за ГЕРБ, те гласуват за Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, а не за някой министър на ГЕРБ. Когато има някакво недоволство, никой не ходи да протестира пред централата на ГЕРБ, а протестира пред Министерски съвет и търси среща с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г", разкри Стойчо Стойчев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1350 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Вероятно

2019.12.02 | 18:04

2

Един от двамата е изрекъл репликата: Стига простотии бе бате!

Солчо

2019.12.02 | 18:04

1

Баце му рече неколко пъти да краде като другите ама той не та не и излетя от кочината.

2019.12.02 | 18:32

3

НЕ БЕ, ПРОСТО ПЕТКОВ НЕ Е ИСКАЛ ДА ПОДПИСВА ЗА НЕПЛАЩАНЕТО НА БОЛНИЧНИ И ЗАТОВА БОЙКО ГО Е ПРИНУДИЛ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА. СЕГА САЧЕВА ЩЕ ПОДПИШЕ ЗАЩОТО ТОЛКОВА И Е АКЪЛА.

Боко комуниста

2019.12.02 | 19:57

4

Аман от комуняги

От партия ГРОБ

2019.12.03 | 00:10

5

Анатема, Тикво!

Добави коментар

Водещи новини