Румен Радев ще ръководи българската делегация на Срещата на на НАТО в Лондон

Президентът Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще ръководи българската делегация за участие в Срещата на държавните и правителствените ръководители на страните-членки на НАТО, която ще се състои на 3 и 4 декември в Лондон, Великобритания, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

На срещата на върха ще бъде отбелязана 70-годишнината от създаването на Алианса. Изграждането на съвременни отбранителни способности, финансовите средства, отделяни за отбрана от държавите-членки, засилването на ролята на Алианса в борбата с тероризма, стратегическите приоритети в областта на кибер отбраната, както и политиката на отворени врати на НАТО, ще бъдат сред темите, обсъждани на Срещата на върха.

Декларацията от срещата на върха на НАТО ще потвърди ангажимента за колективна отбрана

В рамките на посещението в Лондон държавният глава Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и съпругата му Десислава Радева Десислава Радева Десислава Радева е съпругата на действащия президент на Република България Румен Радев. Родена ще участват в прием, даван от Нейно Величество Елизабет IIЕлизабет IIЕлизабет II (на английски: Elizabeth II), пълно име Елизабет Александра Мери (Elizabeth Alexandra Mary) е кралица и – кралица на Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, в чест на държавните и правителствени ръководители на страните-членки на НАТО и техните съпруги. В рамките на различни формати българският президент ще разговоря с министър-председателя на Великобритания Борис ДжонсънБорис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е, както и с президента на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския. Очаква се по време на форума президентът Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на да проведе и двустранни срещи.

Румен Радев покани кралица Елизабет Втора в България (снимки)

В делегацията, водена от българския държавен глава, ще бъдат Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на, заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на външните работи, и Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността, заместник министър-председател по обществения ред и сигурността и министър на отбраната.

Коментари

 1. 2019.12.02 | 22:45

  Цървул

 2. 2019.12.02 | 22:17

  Ееее,по добре със дънки от колкото с РОГА не мислиш ли ?

 3. 2019.12.02 | 20:11

  Човека на Решетников какво ще прави на стреща на НАТО. или е само за софрата

 4. 2019.12.02 | 19:11

  Г-н Радев, НЕ допускайте "другарят-господин" Каракачанов до Вас, ако ТОЙ е с НЕпраните му ДЪНКИ!!! А, "другарката-госпожа" Захариева за КАКВО Ви е????

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет