Коларова: Подписването на указа за Гешев е най-нормалното нещо, което можеше да стане

  • 27 ноември 2019 08:16

  • 959
  • 0
Коларова: Подписването на указа за Гешев е най-нормалното нещо, което можеше да стане
© БНТ

Подписването на указа е най-нормалното нещо, което можеше да стане. Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на не се оказа голям куражлия. Това заяви в сутрешния блок на БНТ политологът доц. Румяна Коларова

Припомняме, че вчера президентът Радев подписа указа за назначаването на новия главен прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във. Президентът обяви, че започва и дебат за промени в Конституцията. 

Радев подписа указ за назначаването на Гешев и обяви, че започва дебат за промени в Конституцията

"Вече повече от 15 години се обсъждат конституционни промени. Това не е особено активна, а рутинна позиция", каза още тя.

"Куражът в политиката не е само в вземането на едно решение, а и на изпълнението му. Дебатът за прокуратурата не е нов. Всеки разговор за конституционни промени, ще донесе още искания", допълни по темата доц. д-р Татяна Буруджиева, политолог, преподавател, бивш депутат от БСП.

"Нека не вменяваме на държавния глава нашите собствени желания. Въпросът е дали неговите предложения за промени в Конституцията изпълними", коментира Буруджиева. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
959 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини