Румен Радев прие посланика на Великобритания Ема Хопкинс

  • 22 ноември 2019 14:50

  • 271
  • 3
Румен Радев прие посланика на Великобритания Ема Хопкинс
©

Държавният глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на прие днес на „Дондуков“ 2 посланика на Великобритания у нас Ема Хопкинс. В срещата участва и Мартин Харис, директор за Източна Европа и Централна Азия към Министерството на външните работи на Обединеното кралство.

Провеждането на предстоящата среща на върха на НАТО в Лондон, сътрудничеството в областта на отбраната и сигурността, както и теми от дневния ред на двустранните отношения, бяха сред акцентите на разговора.

Държавният глава подчерта необходимостта страната ни да изгражда съвременни отбранителни способности, да преодолее изоставането в редица области, както и да бъде повишена ефективността при вземането на решения в рамките на Алианса. Гарантирането на правата на сънародниците ни във Великобритания след Брекзит, както и на британците в България, също беше сред темите на срещата.

Последвайте канала на

Novini.bg
271 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.11.22 | 15:10

3

Да. Трябва да бъде държан изкъсо този малоумник. На много късо въже. Непременно намордник. И да се внимава! Това е зло и олигавено селско псе.

2019.11.22 | 15:04

2

Ние младите българи нямаме и не желаем да имаме нищо общо с издънките на социалистическия режим като другаря радев и подобните нему.

2019.11.22 | 14:56

1

ЗА ДА ГО ИНСТРУКТИРА ДА НЕ ПРАВИ ГЛУПОСТИ.

Добави коментар

Водещи новини