Борисов води делегацията на ГЕРБ на конгреса на ЕНП в Загреб

  • 20 ноември 2019 13:22

  • 387
  • 1
Борисов води делегацията на ГЕРБ на конгреса на ЕНП в Загреб
© Фейсбук

Председателят на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще бъде начело на делегацията на партията, която ще вземе участие в конгреса на Европейската народна партия (ЕНП) в Загреб (Хърватия). Форумът ще се проведе на 20 и 21 ноември 2019 година.

Борисов отива в Хърватия 

По време на конгреса ще бъдат избрани нови председател на ЕНП, заместник-председатели на партията и генерален секретар. Във фокуса на конгреса са теми като европейските инвестиции в регионите и градовете след 2020, предизвикателствата и споделените отговорности около Западните Балкани, поемане на лидерството от страна на ЕНП по отношение на действията за климата, както и гласуването на „Визия на ЕНП за устойчива планета“.

В състава на делегацията на ГЕРБ влизат още българският еврокомисар Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова, евродепутатите от ГЕРБ, двамата заместник- председатели на партията Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска и Димитър НиколовДимитър НиколовДимитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден, кметове и областни координатори на ГЕРБ.

Последвайте канала на

Novini.bg
387 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Въййй

2019.11.20 | 15:39

1

Ем с пари от народа може да ги води навсякъде

Добави коментар

Водещи новини