Ангелкова: До края на годината ще бъде обявена отново концесия за Летище "Пловдив"

  • 14 ноември 2019 10:51

  • 300
  • 0
Ангелкова: До края на годината ще бъде обявена отново концесия за Летище "Пловдив"
© Булфото (архив)

Министърът на туризма Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard обяви в Пловдив, че до края на годината ще бъде обявена отново концесия за Летище "Пловдив". Според нея така летището ще успее да се развие.

Тя е в града по повод откриването на 11-та международна среща на туроператорите, която се провежда в парк-хотел "Санкт Петербург". За първите 9 месеца от годината в страната имаме 7 800 000 туристи, което е много нисък спад на фона на драматичната картина, която мнозина очертаха и на рекордния ръст от миналата година, каза още Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard, цитирана от БТА. По думите й приходите от нощувки са с 4,7 на сто ръст.

Нов терминал, карго и паркоместа са част от офертите за концесията на летище "София"

На срещата участват 76 туроператори от 14 държави, представители на медии и общини, които споделят своите идеи и нови проекти и презентират иновативни тенденции в сферата на туристическия сектор. Форумът ще продължи до 16 ноември 2019 г., с фокус върху "Епископската базилика и мозаечното наследство на Филипопол ", в чест на включването им в индикативния списък на ЮНЕСКО за значими културни и природни обекти. Община Пловдив е подготвила богата съпътстваща програма, която представя новостите от туристическия потенциал на града.

Ангелкова: Ще насърчаване организирания туризъм със специален механизъм

Последвайте канала на

Филип Епитропов
300 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини