Групата на ГЕРБ в СОС: Нека София не се превръща в подготвителна сцена за парламентарните избори

  • 12 ноември 2019 11:24

  • 327
  • 0
© Novini.bg

Новият мандат започва след една нелека кампания. Ния я приехме като една кампания на честта, защото трябваше да запазим човешкото си лице, да не отстъпваме от дясно-консервативната си ориентация. Това каза по време на първото заседание на новия Столичен общински съвет общинският съветник от ГЕРБ Малина Едрева, предаде репортер на Novini.bg.

Искам да се обърна към всеки, който ни подкрепи. Искам да благодаря на хората, които не повярваха на поредния претендент за месия. Гражданите, които употребяваше от сутрин до вечер като лична собственост един от кандидатите, са всъщност най-ценното богатство на София. Никой не може да има претенции, че притежава подкрепата им. Тя не се подразбира, не се узурпира, а трябва да се заслужи и защитава всеки ден с работа. Уважаеми колеги, поуките от кампанията за нас са ясни - хората на София са прагматични и интелигентни. Те се интересуват от надграждане и нови възможности и нямат време за губене с неясни експерименти. Този извод трябва да бъде водещ в работата на целия Общински съвет през новия мандат, заяви Едрева.

Йорданка Фандъкова и новите общинари положиха клетва

ГЕРБ и СДС като група, получила най-голямо доверие, сме наясно, че носим и най-голямата отговорност. За демокрацията от изключителна важност силната опозиция. В този съвет тя увеличава присъствието си и ние очакваме вашето активно участие. Вие, новите колеги, ще откриете реалните процедури в работата на общината, нейната организация и контрол. Вие ще участвате в осъществяването на този контрол и ще разберете, че повтарянето на борба с корупцията означава конкретни действия. Очакваме тяхното надграждане и разчитаме на вашия принос в този процес. Искам да напомня, че истинската работа е тук и нека градът ни не се превръща в подготвителна сцена за парламентарните избори. Полето на работа на общината е различно от това на държавата, затова ви призовавам да бъдем мъдри и конструктивни, каза още Малина Едрева.

Старият нов кмет на София: Минахме през тежка кампания, но желанието за промяна ни обедини

 

Последвайте канала на

Novini.bg
327 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини