Иво Христов: България правилно реагира остро на интервюто на Макрон

  • 08 ноември 2019 17:48

  • 1643
  • 2
Иво Христов: България правилно реагира остро на интервюто на Макрон
© Булфото (архив)

Не сме загубили в превода. Във Франция също бяха изненадани от това интервю на Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на, защото то беше дадено за списание, което се чете от по-десни хора - привърженици на льо Пен. Явно търси тяхната подкрепа.

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ евродепутатът Иво ХристовИво ХристовИво Христов е роден на 8 октомври 1970 г. в Истанбул в семейството на Христо Петков Христов и Любка, който коментира интервюто на френския президент Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на, в което той твърди, че предпочита легалните мигранти от Африка пред българските и украинските банди. "Макрон търси да спечели на наш гръб реноме на нерасист. Българи и украинци бяха дадени като контрапункт на две африкански нации. В този смисъл ние имаме всички основания да реагираме остро. Френската близост със Сърбия е исторически факт и ние също сме я усещали на наш гръб назад във времето. За мен обаче неговата позиция за спиране на разширяване на ЕС е принципна. По тази тема той винаги е бил недвусмислен и е давал редица интервюта, че ЕС не може да продължи да действа по този начин и едно ново разширяване ще го блокира. Очевидни са лидерските желания на Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на. Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се си отива, Великобритания също е на изхода на ЕС. Това дава шанс на Франция да поеме лидерска позиция в ЕС и това обяснява тази активност на Макрон. За мен той не бърка и по отношение на НАТО, когато каза, че съюзът е в мозъчна смърт. Факт е, че САЩ искат да се оттеглят и да не бъдат водещ жандарм. Факт е, че турската армия навлезе в Сирия без да спазва никакви правила. Турската флота вършее и в кипърския шелф и никой не може да реши този проблем. Ние не бива да приемаме обидите на който и да е. В политиката приятелството се изразява в действия. Не можем да подозираме Макрон в антибългарски действия, но в случая с това интервю той сбърка", категоричен бе Иво ХристовИво ХристовИво Христов е роден на 8 октомври 1970 г. в Истанбул в семейството на Христо Петков Христов и Любка.

"Президентът винаги е спазвал Конституцията. За мен го направи и вчера. Мотивите му да откаже да подпише указа за назначаването на Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във са логични. Президентът никъде не коментира качествата на Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във. Тук говорим за отказа на изпълнителната власт да номинира втори кандидат и така да обезсмисли процедурата за избор на нов главен прокурор", коментира Христов решението на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на да върне указа за назначаване на нов главен прокурор на ВСС.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1643 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.11.08 | 21:25

2

Само мога да се смея на простотията на такива рапончовци като този

2019.11.08 | 21:25

1

ТЕКЕЗЕСАРСКИ ЧУКУНДУР

Добави коментар

Водещи новини