Румен Радев се срещна с представители на Венецианската комисия

  • 07 ноември 2019 18:43

  • 453
  • 2
Румен Радев се срещна с представители на Венецианската комисия
© Прессекретариат на държавния глава

Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на изрази висока оценка за препоръките в областта на върховенството на правото и утвърждаването на демокрацията, които Венецианската комисия дава на България, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Днес държавният глава се срещна с представители на Комисията, които на са посещение у нас.

„Винаги съм се ръководил от разбирането, че върховенството на закона е гръбнакът на съвременните демократични, плуралистични общества и конституционни демокрации“, заяви на срещата Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Представителите на Венецианската комисия са на посещение у нас по повод на подготвяни законодателни промени, въвеждащи особени правила за реализиране на наказателна отговорност на „тримата големи“ в съдебната ни система.

По време на срещата бяха обсъдени препоръки, направени в последния доклад на Венецианската комисия относно съдебната власт.

Президентът изрази надежда, че експертното знание и съдействието, което Венецианската комисия оказва на страната ни, ще допринесат за продължаващо въвеждане на европейските демократични практики в съвременното българско законодателство.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
453 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Erny

2019.11.08 | 00:14

2

Само лежи и пърди, на почивка беше, яде и пи с Деса простакеса. Нищо не зависи от него, само лала, а Борисов не се спря и второ лято не почива. И това изсрано говно Радев получава 11000 лева заплата. С 4 повече от премиера.

2019.11.07 | 19:53

1

Оценките на Венецианската комисия са много добри за България, но ти нямаш никакъв принос за тях. Анадъмо?

Добави коментар

Водещи новини