Ева Майдел е домакин на наградите „Евродепутат на годината“ за 2020 г.

  • 06 ноември 2019 09:40

  • 289
  • 0
Ева Майдел е домакин на наградите „Евродепутат на годината“ за 2020 г.
© ПП ГЕРБ

 Българският евродепутат Ева МайделЕва МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по (ГЕРБ/ЕНП) е домакин на тазгодишното издание на наградите „Евродепутат на годината“, организирани от авторитетното брюкселско списание „Парламентът“ („The Parliament Magazine”). Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

„Все по-трудно е да работиш за обединена Европа, защото има увеличаващ се брой сили, които не искат Европейският съюз да е силен. Не само външни, но и вътрешни за ЕС фигури се опитват да трупат личен рейтинг и позитиви с антиевропейска реторика. Затова всяко усилие да се отличат евродепутатите, които с ежедневната си работа на практика допринасят за подобряването на живота на европейските граждани, заслужава подкрепа", заяви Ева МайделЕва МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по по време на откриващото събитие на наградите, с което беше даден старт на процеса по номинации на кандидати.

Майдел е двукратен носител на приза „Евродепутат на годината“. През 2015 г. тя беше отличена за най-добър новодошъл европейски депутат, а през 2017г. спечели отличието в категорията „Нови технологии“.

През януари 2020 г. ще бъдат обявени номинираните евродепутати във всяка категория, след което експертно жури ще оценява кандидатите по заслуги и постижения. Наградите ще бъдат връчени на 25 март 2020 г. на специална гала вечер в Брюксел, на която присъстват водещи европейски политици.

„Освен традиционните за всеки местен или национален парламент партийни и регионални различия, в Европейския има често и стратегически национални интереси, които с колегите от делегацията на ГЕРБ взимаме предвид при разработването на законодателство. Винаги сме водени от желанието интереса на българските граждани да бъде добре защитен – падането на роуминга, намаляването на таксите за преводи в евро, гарантиране на депозитите в банките, правото на обезщетение при закъснял полет и още много други права и удобства, които без ЕС нямаше да имаме", допълни Ева МайделЕва МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
289 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини