Марешки за кандидат-кметицата на Момин проход: Има много по-гнусни записи на депутати

  • 06 ноември 2019 08:35

  • 7470
  • 4
© Нова телевизия

От две години и половина не се задава един основен въпрос - с какво Волен Сидеров и "Атака", Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 и НФСБ и Красимир Каракачанов и ВМРО, както и в миналото Радан с ДСБ и Ивайло Калфин с АБВ са толкова хубави за ГЕРБ и за Борисов, че ги приемат на драго сърце, а нас, които към днешна дата сме единствените, които си спазват програмата – не ни харесват? Това е въпрос към Борисов и към ГЕРБ. Аз ще питам Борисов, въпросът е защо никой друг не го пита. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия лидерът на "Воля" Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967.

Какво му е лошото на Марешки и "Воля" спрямо останалите партньори, попита отново той.

Срещу трите К-та, ние противопоставяме трите П-та. Трите К-та са корупция, контрабанда и картели. С корупцията и контрабандата правителството се справя сравнително добре, но не и с картелите. Може би затова не ни искат, защото ще се преборим с картелите. Трите П-та, които отстояваме ние, са професионализъм, почтеност и патриотизъм, посочи Марешки.

Той коментира и отминалите местни избори. Подигравка е със социалистите, че им се казва, че в цялата софийска организация няма достоен кандидат, а трябва да им внасят от Кюстендил. Подигравка е и към целия народ да им се казва, че няма друг достоен кандидат за кмет на София освен Фандъкова и Манолова. Борис Бонев го вкарваха в голямата четворка още от началото. Ако така говореха медиите и за нашия кандидат, и той щеше да влезе в четворката. Затова говоря, че трябва да има закон за фалшивите социологически проучвания, подчерта Марешки.

В отговор на въпрос за кандидатката на "Воля" за кмет на Момин проход Диана Габровска, която предизвика фурор в социалните мрежи с появилите се нейни еротични снимки, Марешки заяви, че Габровска се е представила добре на изборите. Тя е едно много добре изглеждащо момиче. Заснела е личните си взаимоотношения. По-лошото е, че в вътре в парламента има много хора, които предполагам, че ги държат с много по-гнусни записи, каза още Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967.

Последвайте канала на

Novini.bg
7470 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
А бе?!

2019.11.06 | 10:02

4

А бе не знам как го прави,но на неговите бензиностанции и аптеки-опашки,щото народа ни е беден и търси по-ефтиното...!Едно лекарство за майка ми,кутийката е с цели 7 лв.по-ефтина от най-скъпарските аптеки- ,,Фрамар"...!За кво говорим...

мяу мяу

2019.11.06 | 09:53

3

Тоя мазник крепи власта защото знае че това е краят на лъжите му.

Гнусна беше седесарската кампания,

2019.11.06 | 08:47

1

но народът си тре, че подмениха вота му.

бай Симо

2019.11.06 | 09:03

2

Тихо е, трол малоумен!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини