Борисов: Съчетаването на историята с модерното - това е съвременно будителство!

  • 01 ноември 2019 12:03

  • 535
  • 5
Борисов: Съчетаването на историята с модерното - това е съвременно будителство!
©

Националната библиотека представи тефтерчетата на Левски, Раковски и Ботев и в дигитални формати. Чудесна инициатива! Съчетаването на историята с модерното - това е съвременно будителство!

Това написа премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г във Фейсбук по повод Деня на будителите - 1 ноември.

"Дълбок поклон пред делото на просветители, книжовници и революционери, което почитаме днес. Трябва да помним, че това е един от празниците, забранен от Българската комунистическа пария, която днес се нарича БСП.", посочва той.

Той подчертава, че разходите за научноизследователска и развойна дейност у нас са нараснали с 8,9% за година.

Новият ни ресор в Европейската комисия показва нашата висока ангажираност в сектора и ние ще направим всичко възможно да продължим да подпомагаме Вашата работа, скъпи наши учени!, заявява премиерът.

Последвайте канала на

Novini.bg
535 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2019.11.02 | 16:03

5

ДА СЪЧЕТАЕМ ИСТОРИЧЕСКОТО С МОДЕРНОТО ИЗТРИВАНЕ НА КОМУНИЗМА

????

2019.11.02 | 13:41

4

"бкп",която днес се наричала "бсп"!? А,ЗАЩО да не се нарича и "герб",другарЮ-господин" Борисов?! Посочете поне една ПРИЧИНА за да НЕ е вярно равенството "бкп"="герб",като вземете под внимание,че водача на "герб" е бил не само ЧЛЕН на БКП,а и НЕЩО ПОВЕЧЕ???????????????????????????????????????

Erny

2019.11.01 | 20:22

3

https://www.youtube.com/watch?v=jSOAgupftWs
Борисов има повод да ликува от неочаквана развръзка в София!
Партията на Бойко Борисов ГЕРБ може да направи коалиция в Столичния общински съвет и да управлява града заедно с ВМРО. Това става ясно на база на предварителното преброяване на изборните протоколи от вота. Преди минути стана ясно, че съветниците на ГЕРБ в столицата са 27, а тези на "войводите" - 4, което е достатъчно за мнозинство 50 плюс 1. На второ място се подреждат представителите на БСП в градския парламент - 15, следвани от тези на Демократична България - 12. Сидеров вкарва в общинския съвет двама представители на "Атака", а последното място в СОС е на Борис Бонев, който се яви без самостоятелна листа в качеството си на независим кандидат. Новата конфигурация дава възможност на ГЕРБ да повтори голямата управленска коалиция в рамките на най-големия град в държавата и по този начин да остави на "сухо" апетитите на Агнешките главички да въртят собствени схеми.

2019.11.01 | 14:20

2

БРАВО. РАДВАМЕ СЕ, ЧЕ НИ ПОЗДРАВИ.

01.11.3000

2019.11.01 | 14:01

1

"Съчетаването на историята с модерното-това е съвременното будителство"-каза Буда!- и само ако някой посмее да се усъмни или противоречи...Достойна мисъл за учебниците по история!Да бъде увековечена!

Добави коментар

Водещи новини