Депутатите се връщат на работа, гласуват оставките на Лиляна Павлова и Волен Сидеров

  • 29 октомври 2019 18:25

  • 3953
  • 3
Депутатите се връщат на работа, гласуват оставките на Лиляна Павлова и Волен Сидеров
© Булфото (архив)

Народното събрание ще гласува депозираните оставки от народните представители Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена /ГЕРБ/ и Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа /"Атака"/. Това предвижда проектопрограмата за седмицата на парламента.

В програмата за работа на депутатите е разглеждането на Проект на решение за удължаване срока на действие на Временната анкетна комисия за изясняване на всички факти и обстоятелства около случая с източване на информация от електронната база данни на Националната агенция за приходите.

Очаква се депутатите да гласуват и проект на решение за възлагане на Сметната палата да извърши одит за съответствието на предоставената от Министерството на отбраната към НАТО информация, свързана с разходите за отбрана на България, съгласно класификацията и изискванията на НАТО.

Точка първа за четвъртък е първото гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за безопасно използване на ядрената енергия.

В петък депутатите ще разгледат на първо четене промени в Закона за туризма.

Последвайте канала на

Novini.bg
3953 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.10.30 | 09:46

3

Жалко за оставката на Волен Сидеров...!Цирка-наречен-,,Народно събрание",няма да е същият...

2019.10.30 | 09:43

2

А бе за какво ,,връщане на работа "на депутатите изобщо говорим...?!На снимката в празната зала има цифром и словом...3 депутата...!

Волен Сидеров

2019.10.29 | 19:46

1

Да, ама аз ще си изтегля оставката. Ша ми гласувате друг път .

Добави коментар

Водещи новини