Мария Габриел открива в София конференции за електронното образование, компютърните изкуства, персонализираната медицина

  • 23 октомври 2019 11:45

  • 269
  • 0
Мария Габриел открива в София конференции за електронното образование, компютърните изкуства, персонализираната медицина
© Представителство на ЕК в България

На 24 октомври комисар Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова ще открие 15-ата Национална конференция по електронно образование "Дигиталните иновации в помощ на е-Образованието". Тя ще представи политиките на ЕС за цифрово образование, изпълнението на Плана за действие за цифрово образование, конкретните инициативи за въвеждане на цифровите технологии в полза на образователния процес. Конференцията започва в 09:00 ч. в София Хотел Балкан, зала Сердика (пл. „Света Неделя“ – 5), съобщиха от Представителството на ЕК в България.

Веднага след това, българският еврокомисар ще даде началото на Международния фестивал за компютърни изкуства „Компютърно пространство“, който се провежда под неин патронаж. Тя ще връчи и наградите на победителите в конкурсната част. Това е един от първите по рода си фестивали в Европа, съчетаващ изкуства-наука-технологии. Форумът ще бъде открит в 11:30 часа в Националния студентски дом, зала Театрална (пл. "Народно събрание"-  10)

Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова ще участва и във Втората балканска конференция по персонализирана медицина. Тя ще представи ключовите действия на Европейската комисия за подобряване на здравните грижи чрез по-доброто събиране и обмен на данни, инвестиции в борба с редки и тежки заболявания и научни изследвания. Конференцията започва в 14:00 ч. в хотел „Рамада“, зала „Опал“.

Последвайте канала на

Novini.bg
269 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини