Борисов: Правим магистрали, жп линии, газопроводи - грандиозен строеж

Правим магистрали, жп линии, газопроводи - грандиозен строеж.

Това написа на личната си страница във Фейсбук премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Ето какво още сподели той:

"Полагаме тръбите в земята, заравяме ги и догодина отново ще има жито. Запознах се с напредъка на строителните дейности по разширяване на газопреносната инфраструктура на "Булгартрансгаз" ЕАД в района на град Кнежа, от където преминава "Балкански поток" на територията на Северна България. На събитието присъстваха заместник-министърът на енергетиката на Саудитска Арабия Аабед Абдулах Авлсаадун, министърът на енергетиката и минното дело на Република Сърбия Александър Антич, генералният директор на Сърбиягаз Душан Баятович, държавният секретар по информацията и международното представителство на Унгария Тамаш Менцер. За да видят свършената работа дойдоха и много граждани от района. С изграждането на големите енергийни проекти се гарантира възможността за сигурни доставки на природен газ на конкурентни цени в целия Балкански регион".

Коментари

 1. 2019.10.24 | 03:51

  До всички противници на (ГЕРБ и на гн Премиера Бойко Борисов )дави еб. майката недоносена.Какво искате гн Министър Председателят Бойко Борисов дави сложи в спестовните книжки по един милиьон и вие даси развявате байряка нана щего духа.е на всички майкави .... ба цървена завислиева.Чакате да дойдат партийните секретари даги хвалите и те дави плащат без да работите.Чякайте мръсни червени фашки.МБ.Бойко е шпец вече по всичко.Коя държава няма да поиска даси имат премиер като гн Бойко Борисов.МБ.

 2. 2019.10.22 | 11:35

  Ако е като Графа, за.Е.би...

 3. 2019.10.22 | 11:33

  Комисионни трупаш, Баце.

 4. 2019.10.22 | 11:32

  Да те положат и теб в това, пред което си застанал.

 5. 2019.10.22 | 11:30

  "Полагаме тръбите в земята, заравяме ги и догодина отново ще има жито." Ахаааа... Да разбирам ли, че ги полагате, за торите житото? Явно шма зависимост някаква, според теб...

 6. 2019.10.22 | 11:28

  Алоооо, кривни малко от магистралата и веж хората как живеят. Докъде ги докара. Къде да шомираме по тези дупки, къде да отидем, защо да отидем, с какво да отидем!?

 7. 2019.10.22 | 11:26

  Хората строят саводи, промишленост, дават хляб и работна ръка... Той с 5 см асфалт и 3км на година...

 8. 2019.10.22 | 09:31

  Коментарите, .да възхваляват ,най-бедната държава ,най-бедния народ ,мизерията ,нищетата невижданата диктатура ,авторитаризъм, държава с лошо здравеопазване образование и лошо управление и пр. пр. има такава държава -БГ

 9. 2019.10.22 | 08:59

  Благодарим ви гн Борисов вие несе спряхте от както сте премиер на Република България.В никоя държава няма толкоз строителство румъния ли сърбия ли русия ли турция гърция ки.А гжа лъжата Нинова любовчийката сега мълчи като насра.о 3 годишно дете под масата когато фактите говорят.И господ е със гн Министър Председателят Бойко Методиев Борисов.Бъди жив и по здрав гн Премиер ти и твоето семейство и двете ти прекрасни внучета,вие сте нашета гордост.Борилов...

 10. 2019.10.21 | 23:01

  Браво на Премиера, първия политик у нас, който изведе страната от червената тиня в която бяхме потънали до ушите! Браво на Цветан Цветанов, неуморим, познаващ всяка педя от България и не спря толкова години да обикаля град по град, село по село. Никой друг, от никоя партия не го е правил! Респект за труда на всички от ГЕРБ, които работят за БЪЛГАРИЯ! Народът ще го оцени, черните пи-ари и червените фалшивите новини няма да оправят пътищата и да построят нещо! Те винаги са рушили и крали. За това НИЕ СМЕ С ВАС!!! Господ здраве да ви дава и сили!

  1. 2019.10.22 | 08:48

   МЕРСИ ЗА ПРОПАГАНДАТА.ТИ И БОБИ СТЕ ЕДНА И СЪЩА ПОДЛОГА,НАЛИ?

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет