Валентин Николов става заместник на Делян Добрев

  • 21 март 2012 14:30

  • 2050
  • 4
Валентин Николов става заместник на Делян Добрев
©

Новият министър на икономиката, енергетиката и туризма Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: е предложил на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма да бъде заместник-председателят на парламентарната икономическа комисия Валентин НиколовВалентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна,. Това коментира Добрев пред журналисти.

По-рано днес Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: положи клетва пред Народното събрание като министър на икономиката, енергетиката и туризма. Той замени на поста подалия оставка Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко. Преди да бъде избран за министър, Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: заемаше поста заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма.

Последвайте канала на

БТА
2050 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Даниела

2012.03.22 | 02:36

4
В ГРОБ са така:роднина, милиционер, роднина, милиционер. Всичко заприличва на България след 1944 г.Верните на строя заемат важни постове, без необходимите знания, опит и ценз. Пълна пародия. Това същество, което има някакво инженерно образование , ще бъде зам.министър на икономиката!!!!! А гербавия електорат(който непрекъснато заклеймява комунизма) не осъзнава , че са се превърнали в един пролетариат. Власт в ръцете на ПРОСТИ И НЕУКИ ХОРА!!!
w w w.chetivo.i n f o

2012.03.21 | 20:12

1
Добре дошли в нашия сайт. Тук ще откриете голямо количество материали за ученици и студенти като теми, статии, реферати, есета, съчинения, лекции, курсови работи, доклади, презентации, контролни, тестове и други. Всички материали са достъпни за теглене, абсолютно БЕЗПЛАТНО!
бобо

2012.03.21 | 22:30

2
Толкова ли нямаше по-прост от тоя надут мазник ?

2012.03.21 | 23:45

3
поредния грозен селяндур , уреден от роднини в некадърната сбирщина ГЕРБ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини