Красимир Каракачанов: Няма придвижване на маси към българската граница, както от турска, така и от гръцка територия

  • 14 октомври 2019 15:50

  • 1097
  • 6
Красимир Каракачанов: Няма придвижване на маси към българската граница, както от турска, така и от гръцка територия
© Булфото (архив)

Няма придвижване на маси към българската граница, както от турска, така и от гръцка територия. Това заяви вицепремиерът и министър на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността на въпрос на журналисти в Долна Митрополия след церемонията по въвеждане на новия тренажор за "Пилатус" в учебната военновъздушна база, предаде БТА.

Следим територията около нашата граница - в Турция, в Гърция, коментира вицепремиерът.

"Ако има промяна в ситуацията, ми се докладва - към момента няма такава, няма движение на нелегални маси, макар че ситуацията може да се промени във всеки един момент, тъй като бойните действия продължават - жертви, големи маси от хора тръгват да се спасяват в една или друга посока. Ние трябва да сме подготвени за всеки извънреден случай. Към момента всичко е спокойно. Няма придвижване на маси към българската граница, както от турска, така и от гръцка територия", отбеляза Каракачанов.

По думите му се поддържа "много добър информационен обмен и с турските и с гръцките колеги с идеята да не бъдем изненадани".

"Имаме план за различни степени на готовност при различни ситуации. Те бяха отработени съвместно с Гранична полиция. Имаме готовност. Доизградени са всички съоръжения по българо-турската граница - включително сензори, видеонаблюдение", посочи още министърът на отбраната.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1097 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
кик

2019.10.14 | 16:09

1

Сега е момента бе- газ надолу да си вземеме Одрин и Босфора. Под предтекст че спасяваме цяла една нация от геноцид.

2019.10.14 | 18:19

4

с какво?

2019.10.14 | 18:17

3

това е мечта, а какво ще ги правиме после циганите? нашите не ни ли стигат? а ако после се дигнат и те за нещо какво ще правиме?

ANTIFA

2019.10.14 | 17:34

2

ЗНАМ ЧЕ ОТ СРАМ ИМ Е КАЗВАНО ЧЕ СА БЪЛГАРИ НО НЕ ВЯРВАМ ЧЕ СА БИЛИ ТАКИВА НА ДЕЦАТА РАЖДАНИ СЛЕД 100 ГОДИШНИ ИЗНАСИЛВАНИЯ НА БЪЛГАРКИ ПО ВРЕМЕ НА ВЕЛИКОТО ПРЕСЕЛЕНИЕ НА НАРОДИТЕ И ПОСЛЕ 200 ГОДИНИ ГЪРЦИ СА ПРАВИЛИ СЪЩОТО ПОСЛЕ 500 ГОДИНИ ТУРЦИ СА ПРАВИЛИ СЪЩОТО НЕ ВЯРВАМ ИЗОБЩО ДА СЪЩЕСТВУВА ДОРИ ЕДИН БЪЛГАРИН

виж си потеклото

2019.10.14 | 19:12

5

Колко души са изнасилили, всъщност с нейно съгласие, майка ти, та си се пръкнал ти такъв малоумен, озлобен, че си кофеле.

тупан

2019.10.14 | 20:03

6

този е срам за българските мъже, откъдето и да го погледнеш. Нека поне да слага сако отгоре върху огромния бойлер.

Добави коментар

Водещи новини