Издаден е паспорт на Джок Полфрийман

  • 08 октомври 2019 14:06

  • 1813
  • 7
Издаден е паспорт на Джок Полфрийман
©

„Вярвам в независимостта на българския съд“, заяви днес министърът на правосъдието Данаил КириловДанаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. Висшето си образование получава в СУ "Св. на временно управляващия посолството на Австралия в Атина Н. Пр. Джон Филип. Срещата, проведена в Министерството на правосъдието, бе поискана от австралийската страна по повод казуса с Джок Полфрийман.

Министър Кирилов изрази увереност, че българският съд ще вземе правилно решение по повод искането на прокуратурата за възобновяване на делото за условното предсрочно освобождаване на Полфрийман.

Н. Пр. Филип благодари на българската затворническа администрация, която е откликвала бързо и адекватно през годините във връзка със сигурността и безопасността на австралийския гражданин, излежаващ присъда у нас. „Австралийската страна е наясно, че и в момента всичко се развива според българското законодателство и няма отклонения в процесите на съдопроизводството“, каза временно управляващият посолството на Австралия в Атина.

Той допълни, че вече е издаден паспорт на Полфрийман, но документът няма да му бъде предоставен до приключване на съдебния казус. На срещата присъстваха още консулът на Австралия акредитиран за България Джанин Макленън и почетният консул на Австралия в България Индиана Трифонова, както и заместник-министрите на правосъдието проф. Николай Проданов и Евгени Стоянов.

Последвайте канала на

Novini.bg
1813 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
alf

2019.10.08 | 15:12

2

как така има паспорт но няма да му се даде това е резил грандиозен. веднага трябва да го пуснат според закона

Иван

2019.10.08 | 15:02

1

Майка ви продажна съдийска дейва

лизачи навсякъде

2019.10.08 | 15:13

3

къф е тоя австралиец, за да му викате негово превъзнодителство, ха ха ха, цар ли е някакъв или император, негово превъзходителство, ха ха ха , аман от лизачи, и продажници, затова паспорта на оня е готов, за да може светкавично да напусне към австралия, ха ха ха, ще ни изтребят и ще се самоизтребваме, щото у нас за най-тежките престъпления, адекватни наказания няма, ха ха ха, и така ще бъде, не виждам това да се промени в близките 50 години

НАГЛОСТ=ВЛАСТ

2019.10.08 | 15:27

4

Какъв паспорт, български ли ? Тогава още на границата да го хващат за куфар с двоъно дъно ! За пореден път се убеждавам, че Независимата Съдебна ВЛАСТ нищо не върши. Само лапа заплати и пуска престъпниците за да има още работа и заплати за лапане. Системата е да има врътка .

НЕма такава държава!

2019.10.08 | 16:13

6

Данаилчо се надупи пред негово превъзходителство на Австралия и връчи паспорта на убиеца...!Егатий случката...!Прав е Слави...-Е па НЕма такава държава...!!!

ей..

2019.10.08 | 15:53

5

Тъпаци...тоя поне лежа повече от колкото мангалите който убиват взети заедно...лицемерни лешове. 12 години за добро поведение при убийство в меле (вероятна самозащита) срещу 2-3 УСЛОВНИ такива за рецидивисти/мутри и мангали който крадат и убиват за 2 лева....ае прайте математиката...балъци

2019.10.08 | 16:15

7

Нашокали са му канчето на Барни Ръбъл и тои йес йес йес и ареее бати снешника и тоя ако е министър

Добави коментар

Водещи новини