Премиерът тества нова технология при автомобилите

  • 08 октомври 2019 11:28

  • 2373
  • 2
©

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г тества нова технология при автомобили. При нея, колата е снабдена със специални сензори, които позволяват на шофьора да спре при внезапно препятствие на пътя. Това се случи по време на откриване на BOSCH Инженеринг център София.

Тя позволява автомобилът да се управлява без намеса на шофьора.

Веднага след това, Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г заяви, че това е много добра иновация за нашите пътища.

„Производството вече стартира. Най-важното е, че алгоритмите, софтуера и компонентите се правят в България“, подчерта той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2373 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.10.09 | 01:34

2

Слави Слави гн Премиера Бойко Борисов ти е.. ма.... Доказати че има такава държава и то от 1300 г.Значи така стана че държава има а няма като твоята фалш партия.Отказвайсе братле стига да тисе смеят,за смях те направи гн Министър Председателят Бойко Борисов...

пак

2019.10.08 | 12:08

1

пак ли инспектира тоя тъпанар, а кой управлява държавата - бхк и америка за българия. за това толкова добре работил с нпо-тата. за тях не сме гласували, че да ни управляват. къде е прословутата демокрация???? издъниха ни ушите с нея. всички говорят за нея - никой не я е виждал.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини