Дариткова: Скандалът със Сидеров е позор за парламента

  • 02 октомври 2019 13:51

  • 2366
  • 8
© Novini.bg

През цялото време исках да поднеса съжаленията си за това, че ставам част от този спектакъл, защото авторитетът на парламента беше заложен снощи. Това каза на пресконференция председателят на ПГ на ГЕРБ по повод скандала в предаването "Референдум" по БНТ, предизвикан от лидера на "Атака" и кандидат за кмет на София Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, предаде репортер на Novini.bg

Всички ние, независимо дали сме управляващи или опозиция, сме призвани да пазим авторитета на Народното събрание, на институцията. Смятам, че снощното му представяне категорично беше позор за институцията, заяви Дариткова, която също беше сред участниците в злополучното предаване снощи.

Вярвам, че това ще накара българският избирател много внимателно, с разум да подхожда към всеки избор, да не се подвежда по популистки, приятни за ухото послания и обещания, а да преценява внимателно, защото изборът и за Народно събрание, и за местна власт трябва да бъде отговорност, и към този избор трябва да се подхожда именно така, за да не ставаме свидетели на подобни прояви, каза още Даниела ДаритковаДаниела ДаритковаД-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 г. е.

За мен поведението на г-н Сидеров е неприемливо. Но все пак ние сме различни политически сили, ние имаме различни идеологии и различен начин на водене на кампания. Нека си спомним, преди години, когато беше Костинбродската афера, как се случваха нещата, как политически сили коментираха в деня за размисъл, как бяха отразявани от медиите. Ние понесохме много негативи от това, но въпреки всичко бяхме победители на изборите. Но мисля, че такова поведение не бива да се толерира, коментира депутатът от ГЕРБ и председател на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Не само по БНТ, по която и да е телевизия вербална или физическа агресия може да има, само ако се предава турнир по бокс, по борба или се пуска екшън, иначе не бива да има, подчерта вицепремиерът и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

Всички политици носим някаква отговорност, когато зареждаме обществото с агресия, нападайки се, обругавайки се. Често забравяме, че хората се влияят от това. Разбирам, че трябва да зареждаме хората с различни тези, но не бива да ги зареждаме с омраза. Езикът на омразата понякога е много изкусителен като инструмент - колко си готин, когато нападнеш другия с остър тон. Но това се връща. Хората го виждат, деца го виждат, това поведение се копира - "ако това поведение е позволено на политиците, защо да не е позволено на всички нас". Исторически, няма политическа сила, която да е по-потърпевша от нас от подобно поведение. Какви ли не неща са говорили за нас, в какви ли не чудеса са ни обвинявали и на национално, и на местно ниво, каза още Дончев.

Последвайте канала на

Novini.bg
2366 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2019.10.03 | 09:36

8

Позор ,позор ама ,не се отказвате от властта .и парламента .Все манипулирате с някакво функционално неграмотно коалиционно споразумение и някакво не съществуваща програма между позора и псевдо ОП

ХАХАХА

2019.10.02 | 19:29

7

КОЙ Е ТОЯ К РОКОДИЛ ???????????????????????????????

2019.10.02 | 16:48

6

НС е позор за българският народ и то от години с това мнозинство,докато не спрете да правите пазарлъци и то гнусни,но да си наложите законите и да се задържите на власт,така ще е

Издънката

2019.10.02 | 15:18

5

Парламента отдавна се е превърнал в сметище за политически боклуци.

иво

2019.10.02 | 14:55

4

всички в парламента ще позор за нас долни боклуци

2019.10.02 | 14:41

3

Българският парламент е за боклука , начело с мнозинството на ГЕРБ и Каратъпанчева ! Прислужници на Тиквоча , узаконяващи престъпленията му !

2019.10.02 | 14:16

2

Най големия позор за парламента и България е липсата на лустрация и че вие от ШАЙКАТА--долни комунисти от Герб налагате диктатура и пълен геноцид над българския народ вече 10 години

ти да видиш

2019.10.02 | 14:03

1

Той е един авторитет на НС и някакви си 8 % рейтинг и неграмотен председател !!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини