Дянков провел тайна среща с Трайчо Трайков

  • 20 март 2012 09:46

  • 1926
  • 2
Дянков провел тайна среща с Трайчо Трайков
©

Точно в 9,50 часа в понеделник вицепремиерът Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи влезе с бърза крачка в икономическото министерство. 20 минути след него пристигна сам с джипа си подалият оставка преди дни министър Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко, пише в. “Преса”.

За какво са си говорили Дянков и Трайков вчера, навярно ще остане тайна. Една от версиите е, че вицето е искал да получи важна информация за съвместното заседание на правителствата на България и Турция. Според “Преса” на прицел за освобождаване е още един човек от политическия кабинет – назначената на 28 януари зам.-министърка Жулиета Хубенова. Тя беше съветник на Трайков по програмата “Конкурентноспособност”, а по-късно зае поста на Евгени Ангелов, който стана съветник на президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното. Заедно с нея щяла да си ходи и шефката на Изпълнителната агенция за малки и средни предприятия Марияна Велкова заради многобройните скандали с наши фирми по изложенията в чужбина, финансирани с пари от оперативната програма.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1926 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
widov den

2012.03.20 | 17:40

2
най-после да се чуе нещо хубаво. И Мариана Велкова дойде време да си ходи. Има видов ден! Не е зле и оня малкия шнюр около нея да я последва... (главния сек.). След свалянето на Бързашки съсипаха тотално Агенцията. Той поне, ако не разбираше от друго, беше "панаирджия" от класа и гафове по изложения не е имало.
zfhhj

2012.03.20 | 11:41

1
Нов интернет портал - търсачка ще дели 50% от приходите си с регистрираните потребители. Регистрирайте се с поканата в края на този пост, поканете приятели и печелете от 7-ми април 2012! След регистрацията ще получите имейл на български език с кратки съвети! Уникална възможност, не се изискват никакви вложения или даунлоад. Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, увеличава факторът по който ще се изплащат парите ви! Всеки месец, като заплата! Лесно е, става за минута! Нужно е да си потвърдите регистрацията.. Успех! Вашата покана е тук : http://signup.wazzub.info/?lrRef=c0044bc7

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини