Каракачанов към управляващите в Скопие: Времето на тупане на топката приключи

  • 30 септември 2019 12:00

  • 2793
  • 6
© Булфото

Двустранната комисия не върши достатъчно и причината идва от страна на Северна Македония и историческите въпроси. Не можем безусловно да подкрепяме Северна Македония по пътя ѝ към ЕС, тези хора се подиграват с нас.

Това заяви вицепремиерът и министър на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността в изявление след срещата на тема „Преглед на двустранните отношения между България и Северна Македония в контекста на постигнатите резултати от работата на Съвместната мултидисциплинарна експертна комисия по исторически и образователни въпроси и очакваната покана към Македония за присъединяване към ЕС“.

"Трябва да заложим ясни условия за насрочването на междуправителствената конференция, за да има ясни и категорични резултати. Надявам се, че това, което ще направим, ще бъде много ясен сигнал към управляващите в Скопие", каза още той.

"Времето на тупане на топката приключи. Тези хора се подиграват с нас и печелят време, разигравайки ни. Забележете, че последната среща на комисията е насрочена за 15 октомври –  ден преди събранието, на което ЕС ще вземе решение", допълни вицепремиерът.

"На срещата заявихме, че най-добрият вариант за България е да няма разделяне между Албания и Македония по пътя им към членство в ЕС", категоричен бе Каракачанов.

„Това са две страни в региона, за които България е заявила ясни политически намерения да се движат към членство НАТО и ЕС“, посочи Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2793 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
ужас

2019.09.30 | 12:20

1

Каракачанов, очаквам да напуснеш правителството, както обеща вчера. Става ясно, че българските политици ще хвърлят прах в очите на българите. Те щели да подкрепят започването на преговори, но щели да поставят някакви условия. Шкембе воевода, вчера ти обеща да напуснеш правителството, ако то даде съгласие за започване на преговори. Шкембе воевода, ти ще задминеш по лъжи баш лъжеца Перхидрол Сидеров. Шкембе воевода, даваш ли си сметка, че мандатът ти не е безкраен, идват избори.

????

2019.09.30 | 13:05

2

Да,ВРЕМЕ е!!! СПИРАМЕ с "тупането на топката" и се ЗАХВАЩАМЕ с "паспортите"!!!

Kik

2019.09.30 | 15:20

6

Оставете хората на мира. Българската история също е измислена за сметка на други държави.

00000000

2019.09.30 | 13:29

3

Псевдооооо

Тодор Александров

2019.09.30 | 14:34

4

Биеш ли отбой, национален предател!?!

Kik

2019.09.30 | 15:19

5

В Македония минималната заплата е доста по-висока отколкото в България. Македонците ни слагат в джоба си.

Добави коментар

Водещи новини