Радев изпрати съболезнования до Еманюел Макрон по повод кончината на Жак Ширак

  • 27 септември 2019 11:13

  • 802
  • 0
Радев изпрати съболезнования до Еманюел Макрон по повод кончината на Жак Ширак
© Булфото

Държавният глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на изпрати съболезнователно писмо до своя френски колега Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на по повод кончината на Жак Ширак, президент на Френската република в периода 1995-2007 г., съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

"Приемете моите най-дълбоки съболезнования по повод кончината на Жак Ширак.

Той оставя незаличима следа в историята на Вашата страна и на международната сцена като държавник и политик от голяма величина, допринасял в течение на десетилетия за тяхното развитие", заявява българският държавен глава.

"Присъединявайки се към скръбта на цяла Франция, поднасям най-искрени съчувствия на опечаленото семейство", се казва още в писмото на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на до президента Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на.

Последвайте канала на

Novini.bg
802 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини