Волен Сидеров: Съдиите не са недосегаеми, улицата има право на мнение

  • 26 септември 2019 08:40

  • 741
  • 2
Волен Сидеров: Съдиите не са недосегаеми, улицата има право на мнение
© Нова телевизия

Съдебният инспекторат трябва да вземе мерки срещу съдия Калпакчиев, който освобождава един убиец, и да му се наложат санкции. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа по повод предсрочното освобождаване на австралиеца Джок Полфрийман, осъден на 20 г. затвор за убийството на студента Андрей Монов.

Съдиите не са недосегаеми, както и прокурорите. Някои от магистратите свикнаха с мисълта, че са над всичко, над контрола, добави той.

В отговор на въпрос няма ли опасност улицата да започне да се саморазправя с магистрати заради коментарите на политиците по казуса, лидерът на "Атака" заяви: "Улицата има право да каже своето мнение, на волеизявление".

Оказа се дори, че Полфрийман може да напусне България - възмущението е всеобщо, подчерта.

Надяваме се, че живеем в правова държава и правим всичко възможно да има обществено мнение. Добре е да се чува общественото мнение и то се чу, каза още Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
741 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Кретен

2019.09.26 | 09:48

2

Заплашваш съдии ли бе! ДАНС да вземат да ти обърнат внимание!
И запомни че ТИ не си недосегаем!
Улицата те "обича"!!!

2019.09.26 | 09:15

1

Все същия цирк - Волен извън властта - започвеа да търси правята на гражданите тогава.

Добави коментар

Водещи новини