Борисов: Големите държави се клатят, ние сме много далече от рецесията

24 млн. лева не само за Благоевград, но и за други четири общини. Вече има депо за 100 години. Сега идвам от разкопките на уникален град (Хераклея Синтика - б.р.) На 2400 години е канализацията е там. Това да изкара сто, ще сме доволни. Искам да благодаря на всички кметове - и чужди, и наши, по най-съвременен начин е построено всичко. Ако не бяхме направили това, тези пет общини, включително и Благоевград щеше да фалира. Днес е добър ден за всички вас. Години наред се опитвахме да ги убедим да го направим заедно. Това каза премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на откриването на регионално депо за отпадъжи, което ще обслужва пет общини.

Минах да видя - "Струма" яко се строи. Заводи в Петрич правим, сега е ред на Благоевград. Индустриалните зони в Симитли и Благоевград се обединиха, тъй като има много инвеститори, а в Благоевград се оказа, че няма земя, няма къде да се строи. Тези, честните, преди нас, така са направили, че града няма земя, няма къде да се строи. Накрая на годината искаме 500 млн. лева да вкараме в индустриалните зони, заяви Борисов.

Понеже чух за рецесия, ние сме много далече от рецесията - и в Европа, и в България. Тя е, когато минеш под нулата, а ние в момента имаме 3,5% ръст на икономиката. Големите държави се клатят, атаката с дроновете върху рафинериите ще повлияе върху цената на горивата. Президентът Тръмп отблокира федералния им резерв, огромен е проблемът. Новите заводи, новите работни места - това е начинът да се справяме с рецесията. Стабилност - всички международни кредитни агенции дават, че ръстът на икономиката ни се дължи на стабилността. Хората да не се подвеждат по глупостите на тези, че сме се провалили. Провал беше, когато по време не червените управления в Благоевград хвърляха боклуците в деретата и по старите сметища - абсолютно никаква екология. Но да не се връщаме назад, посочи министър-председателят.

 

 

Коментари

 1. 2019.09.17 | 15:05

  Тоя изрод не е виновен,виновни сме ние гражданите на България,че търпим мутрата Борисов българоубиеца все още на власт.

 2. 2019.09.17 | 15:39

  Добре че Борисов е пожарникар и разбира от световната икономика...
  Представяте ли си пък, ако беше полицаи...

 3. 2019.09.17 | 16:54

  Мястото му трябва да бъде вече в учебниците по ПСИХИАТРИЯ .

 4. 2019.09.17 | 14:47

  Борисов: ,,Големите държави се клатят, ние сме много далече от рецесията"...!
  Тоя хвалипръцко нацяло се самозабрави...!БГ на дъното-а той се изкара,че сме по-стабилни от големите икономически сили...?!

 5. 2019.09.17 | 17:28

  Ние сме се закотвили на ДЪНОТО няма как да се клатим.

  Важно е че има още за крадене.

 6. 2019.09.17 | 14:59

  Вчера каза ,че в България открива заводи въпреки , че била в рецесия , днес другите били в рецесия , ние цъфтим. Ахаха абсолютен тапир баце! Кефиш ме колко си проз

 7. 2019.09.17 | 15:24

  Че то нали повечето от работещите компании в българия са чужди бе? Нали като ги удари тях ни удря и нас, понеже нямаме собвствено прозиводство или сектрона услуги. Тъпак

 8. 2019.09.17 | 16:29

  БОЙКО СЪС ВСЕКИ ИЗМИНАТ ДЕН СЕ УВЕРЯВАМ ЧЕ ТОЛКОВА ПРОСТ МИН.ПРЕЦЕДАТЕЛ НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА ВЪВ ЕВРОПА, ПЪК И В СТРАНИТЕ ОТ ТРЕТИЯТ СВЯТ. ТОЗИ Е ВЪРХА НА ПРОСТОТИЯТА.НИЕ НЕ СЕ КЛАТИМ БОЙКО,КОРАБЪТ НА ДЪНОТО НЯМА КАК ДА СЕ КЛАТИ!!НЕЗНАМ НАИСТИНА ЛИ НАРОДА ИЛИ ЧАСТ ОТ НЕГО Е ТОЛКОВА ПРОСТ ЧЕ ДА ГЛАСУВА ЗА ТОЗИ

 9. 2019.09.17 | 16:03

  Как да се клатим като сме се опряли на дъното?По доходи,по образование,демографска криза,здравеопазване наука и култура икономика. Липсва държавна стратегия за икономиката,накъде?Липсва стратегия за здравеопазването,науката,изкуството младежта и спорта,защото на този управленски състав интригите и еврофондовета са му важни.ГЕРБ пази статуквото което ни крепи като котва на дъното.

 10. 2019.09.17 | 14:40

  От глупав по-глупав.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет