Парламентарна делегация от Албания ще посети България

  • 16 септември 2019 13:22

  • 260
  • 0
Парламентарна делегация от Албания ще посети България
©

Делегация на Комисията по външна политика в парламента на Република Албания, водена от нейния председател Мими Кодели, ще бъде на официално посещение в България на 17 и 18 септември 2019 г.

Заместник-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин ще се срещне с чуждестранните гости на 17 септември 2019 г. в 10.00 часа в зала „Запад“ на парламента, съобщиха от пресцентъра на парламента.

В 10.45 часа, албанските парламентаристи ще разговарят с народните представители от Комисията по външна политика и в 12.00 часа – с депутати от Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове. Програмата на посещението същия ден предвижда още срещи на Мими Кодели с председателя на Комисията по отбрана в Народното събрание ген. Константин Попов и с министъра на външните работи Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на.

На 18 септември 2019 г. председателят на Комисията по външна политика на парламента на Република Албания Мими Кодели ще разговаря с министъра на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
260 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини