Манолова се срещна с представители на гражданска организация за проблемите на Панчарево и Кокаляне

  • 12 септември 2019 19:39

  • 1541
  • 9
Манолова се срещна с представители на гражданска организация за проблемите на Панчарево и Кокаляне
© Фейсбук/ Мая Манолова

Днес се срещнах с представители на гражданската организация „Сдружение за развитие на Панчарево и Кокаляне“. Това написа във "Фейсбук" страницата си кандидат-кметът на София Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

"Хората се оплакват от липса на канализация, разбити улици, непочистено езеро, по думите им, от 35 г. и състоянието на градския транспорт, с който пътуват по час и половина до София.

Най-големият проблем за жителите на Кокаляне е подробният устройствен план на селото, който е зададен през 2014 г., но се задвижва едва през м. януари т.г. по време на обществено обсъждане за бюджета на столицата.

Според хората ще предстоят много нови проблеми и неуредици, тъй като новият ПУП трябва да се синхронизира с кадастрална карта от 2010 г. В момента има разминавания между кадастъра и регулацията, а това води до несъответствие на документите за собственост на имотите в селото и кадастралната карта.

Хората са категорични, че реално докато не се оправи казусът с подробния устройствен план, няма да бъде изградена канализация, а докато това не се случи, улиците също няма да се ремонтират, а отпадните води ще продължат да се изливат в езерото.

Груповата отговорност се превръща в групова безотговорност - думите на хората.

Във връзка с езерото на с. Панчарево те са се обръщали към Столична община – провели са две срещи с Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска, към областната управа, която назначава ведомствена комисия и отпуска 65 000 лв. за проект за частичното му почистване, към премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и към Европейската комисия.

До момента резултат по проблемите на жителите от селата Панчарево и Кокаляне развитие няма. Бездействието на институциите е очевидно, ще проуча много внимателно ситуацията, за мен беше важно да си сверя часовника и да се запозная на място с проблемите на хората от този район. Няма да давам празни обещания преди да проуча много внимателно всички факти. Със сигурност обаче, това, което зависи от Столичната община, ще бъде направено", написа още Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Радина Лазарова
1541 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2019.09.12 | 20:48

2

Гжо Манолова вие ако сте истинска и доблестна жена в политиката,никога нямаше да се кандидатираш за кмет на гр София.Защото гжа Фандъкова толкоз много направи за Софиянци а вие сега искате на готово да се нагнездите на кметското кресло.Това може даго направи само червена партийна секретарка жадна за власт.Отивай в русия там вие местото.

Фен

2019.09.13 | 20:48

9

Научи се да пишеш грамотно,пък тогава давай мнения.

2019.09.12 | 23:03

6

И в Русия не искат минетчийки и доносници!!Те за това си стоят тука и ги търпим да крадат,лъжат и пак да крадат каквото им падне

Аз

2019.09.13 | 17:48

8

Защо не пускат записа с Иванчева? Там се чува и вижда,че червените организират протестите против Гешев! Нали идват избори,а техните спонсори,Арабаджиев,Банев и Стайков са в ареста и трябва да излезат! Мачкай Бойко,само ГЕРБ!!!

ГРАД КОЗЛОДУЙ

2019.09.12 | 23:16

7

А Е ПРОСТО ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА

2019.09.12 | 20:54

3

ГЕРБ строи бсп руши и откраднаха 4 милиярда бсп е как да гласуваме за Мая Манолова кажетеми.Кой е тоя луд който ще заложи на бсп и Мая Манолова като нищичко неса направили хубаво за България.Но мръсотиите не им излизат от умът и преди със конц лагерите камените кариери и за една вечер живков подписа смъртните присъди на 149 политзатворника във врачанският затвор и същата вечер бяха разстреляни.А сега от 11 г не съм чул веднъж да кажат нещо полезно в народното събрание за държавата,само се заяждат за власта и никаква полза..

2019.09.12 | 22:42

5

и какво по-точно построи герб ? на теб не ти ли стана ясно ,че герб , бсп , кактои всички партии са клонове на БКП?

realist

2019.09.12 | 21:32

4

Мая, ГалевоКостинбродска е подъл и неблагодарен БСП-ейски ренегат. Главна в аферите Костинброд и "Ванко 1". Гласува "За" Пеевски в ДАНС и си го призна. Омбудсман е, защото плака на Бойково рамо за прошка. Е, уреди се, въпреки лъжата, че е юрист, оздравя, пак се омъжи, но за Столичен Кмет не става, няма дарба и образование, и широк екипен мироглед, а провинциален тарикатлък, завист и подлост. Власт и Пари, да бръкне в Соф. бюджет и финанси, заедно с гладните и овълчени, "червено-синьо-зелената и джендерската", антинародни паплачи. Власт, Пари!

2019.09.12 | 20:46

1

Както насвякъде, където се покажат червените боклуци, се събират най много щепа бабички и местните комунделски светила от тошово време!

Добави коментар

Водещи новини