Проф. Станилов: Борисов води една балансирана политика като тази на Борис III

  • 12 септември 2019 07:36

  • 2257
  • 14
Проф. Станилов: Борисов води една балансирана политика като тази на Борис III
© Кадър - БНТ

Вчера главният прокурор каза в парламента, че има достатъчно доказателство за руска намеса, но това било следствена тайна. Доколкото аз разбрах от сложното му изложение, основното е, че Николай Малинов е получавал от Константин Малофеев някакви пари за някакво руско внимание, което на мен ми се струва несъстоятелно. Аз мисля, че това нещо е съшито с бели конци и представлява част от предизборната кампания. Някой се опитва да клати държавата и да има постоянни избори и напрежение. Борисов води една балансирана политика като тази на Борис III. България винаги е имала две лица - на  Изток и на Запад. Премиерът винаги се е пазил да говори за Русия. Това заяви в ефира на БНТ проф. Станислав Станилов от "Атака" по повод шпионския скандал у нас.

"Руската държава и власт не може да се обвиняват в нещо. Малофеев искал да купи ТВ7 - това не се знае отсега. Той един от най-богатите хора в Русия. Това си е търговия с влияние. Олигарх е. Геополитическата ориентация на страната се променя само по волята на народа, това го пише в Конституцията. Народът избира едни народни представители и те изпълняват волята му, така се сменя геополитическа ориентация", каза още депутатът от "Атака".

"Решетников е мой приятел от аспирантурата. Познавам го от 1973 година, знам цялото му семейство. Спал съм у тях. Леонид  Решетников е най-голямият българофил в Русия, той твърди, че страната ни е неговото второ отечество. Кагато бе генерал в КГБ, той беше шеф на аналитичния отдел, а не на разузнавателния. Той е пенсиониран генерал. Идва у нас да се лекува. Ходи по санатариуми", категоричен е Станилов.

По думите му Решетников е в един фонд и поради това се среща с политици.

"Очаквам и мен да ме повикат и да ме разпитват. Не е нужно да си свалям имунитета като народен представител, но ще им кажа това, което казвам и тук", заяви още той.

Станилов заяви, че Валери Симионов е оранизирал разпадането на коалиционното им партньорство в Парламента. "Той е търговец, управлява партията си както се управлява фирма", заяви още той.

Последвайте канала на

Калина Христова
2257 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар

2019.09.13 | 01:05

14

Другарю Станилов щом сте спали у товарищ решетников напълно е въможно да ви извикат на разпит. ей така за да разкажете за санаториумите, които сте посещавали и за красивата природа!

Другарю Станилов, гнусен червен боклуко, ние живееме вече в 2019 година!
Ние се правехме на иди.оти по времето на тошо, ама НЕ СМЕ, мама ви комунделска нагла! Иди.оти сте ВИЕ, като ни подценяате непрекъснато!

Я ходи при ши.бания ти българофил и си е.би майката от БЪлгария! Или иди при другарите ти на Спосрано 20 и им разказвай тези сладки червени празни приказки!
Такива боклуци като вас бесепарите замърсяват само РОДИНАТА!

Манев

2019.09.12 | 16:04

13

Станилов, знаете че от обич могат и да ни анексират, за глупци ли ни мислите?

Ако не

2019.09.12 | 12:56

12

вярвате в хибридната война на Русия към България,достъпът до ефира на националните медии на такива умници е доказателството...най-малкото че и медиите активно участват в тази война-на руска страна,разбира се.

Ако

2019.09.12 | 10:21

11

се поразровите в преподаваната история и се поинтересувате от "героите"ни в нея,ще останете потресени колко много от тях са били платени агенти на Москва(царската и болшевишката). С други думи на нас не ни позволяват да знаем истинската си история. Отговор на въпроса -защо?-ще намерите в изказване на министъра на пропагандата на Хитлер,Гьобелс...."Ако отнемеш историята на един народ след няколко поколения той се превръща в тълпа." И понеже фашизъм/комунизъм са двете страни на една монета сравнението за прилика в действия и интереси е убийствено....

Много

2019.09.12 | 09:45

5

ми е интересно как съветски генерал от КГБ се сприятелява с българин и го кани на гости с преспиване. Май няма да съм наивен ако предположа че този българин е бил не само агент на ДС но и на отчет в КГБ. Народа го е казал много преди този "професор" да се роди.. "Които си приличат се привличат".. и още нещо... "Краставите магарета през девет планини в десета се надушват."...

Ако

2019.09.12 | 10:19

10

се поразровите в преподаваната история и се поинтересувате от "героите"ни в нея,ще останете потресени колко много от тях са били платени агенти на Мосва(царската и болшевишката). С други думи на нас не ни позволяват да знаем истинската си история. Отговор на въпроса -защо?-ще намерите в изказване на министъра на пропагандата на Хитлер,Гьобелс...."Ако отнемеш историята на един народ след няколко поколения той се превръща в тълпа." И понеже фашизъм/комунизъм са двете страни на една монета сравнението да прилика в действия и интереси е убийствено....

2019.09.12 | 10:09

9

СТАНИСЛАВ СТАНИЛОВ Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ

2019.09.12 | 10:00

8

СКАПАН, МРЪСЕН РУСКИ ЛИЗАЧ

Не

2019.09.12 | 09:56

7

Трийте "за" и"против" бре комуняги мръсни. Страх ви е от антипатия та ли?

Един

2019.09.12 | 09:46

6

по един шпионите излизат наяве.

Професора

2019.09.12 | 09:36

4

е ярък защитник на руските интереси в България. Всичките му изказвания в една или друга степен са свързани повече с руските интереси дори и да е коментирал българските проблеми. В този случай прави не поискано от никого признание-обяснение. Дето вика народа "Гузен негонен бяга." Комунягите се усетиха, или им беше подсказано, че сами се вкарват в капана на скандала и дадоха заден. Сега е време на такива "умници" като тоя да "блеснат" с тъпотиите на откровенията си.

Добави коментар

Водещи новини