Кристиан Вигенин: Манолова показа, че се интересува от проблемите на хората

  • 11 септември 2019 17:46

  • 523
  • 5
Кристиан Вигенин: Манолова показа, че се интересува от проблемите на хората
© БТВ

Очаквам, че Софийската организация на БСП ще вземе решение в подкрепа на кандидатурата на Мая Манолова. За мен също това би било правилното решение. При сегашното развитие на политическата ситуация един независим кандидат може да сложи край на дългогодишното управление на столицата от страна на ГЕРБ. Това заяви в студиото на ''Лице в лице'' по bTV депутатът от БСП Кристиан Вигенин.

,,Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на показа, че като омбудсман наистина се интересува от проблемите на хората и точно такъв кмет ни трябва, който да мисли за целия град. Освен това има едно усещане, че промяната е възможна и че сме близо до нея. А и смятаме, че бихме могли да работим с Манолова като бъдещ кмет на София'', допълни Вигенин.

,,Независимо от обвиненията, които се опитва да ни вмени премиерът Борисов, ние водим една позитивна кампания. Защото той каза, че опонентите ще водят мръсна кампания, но към момента ние сме единствените, които имат национална програма за това как трябва да изглежда местната власт. Вярвам, че БСП ще се представи далеч по-убедително спрямо последните местни избори'', сподели той.

,,Няма добър и лош ресор. Ресорите са такива, каквито ги направят комисарите. Но истината е такава, че в ресора на Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова са събрани почти всички политики, в които ЕС няма правомощия, а са по-скоро предмет на политики на националните държави'', коментира Вигенин ресора, за който бе посочена българският еврокомисар Мария Габриел.

По отношение на шпионския скандал с движението ''Русофили'' Вигенин смята, че става въпрос за една провокация и допълни, че много от нещата, които бяха изнесени по този случай, звучаха нелепо.

Последвайте канала на

Novini.bg
523 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Избирател

2019.09.11 | 18:10

1

Вагинин, набутай си нещо в задната кофа!
ТИ твърдеше също, че да си начело на МВФ не е толкова престижно нали!?

Мдаа, така е, прав си!

Друго си е да те познават по централна гара и в докторската градинка нали!?

Там си number 1!

Георги

2019.09.11 | 19:25

2

Те ,комунистите 45 години ни лъжеха,че се интересуват от проблемите на хората,но окрадоха държавата и чрез хиперинфлацията занулиха и спестяванията им .При такъв безпардонен грабеж да се изправиш и да казваш,че се интересуваш от проблема на ограбения е цинизъм!

Пешо

2019.09.11 | 19:42

3

Единственото, което направи Мая Костинбродска, с прякор сестра Галева, заедно с дългия идиот е: майките на деца касички, 90% от оня етнос, да получават над 2000 лв. на месец за сметка на истинските инвалиди и здравите, български деца. Всичко останало е дъра-дъра и нагъл ПР....Не напразно наричаха сестра Галева лайняната уста на БСП...

2019.09.11 | 20:40

4

Прав си, че се интересува от хората, даже и от Армен Назарян.

Петя

2019.09.15 | 12:19

5

Вигенин да не си вярва толкова много!

Добави коментар

Водещи новини