Явор Нотев е освободен като зам.-председател на парламента

  • 11 септември 2019 09:54

  • 1118
  • 0
Явор Нотев е освободен като зам.-председател на парламента
© Булфото (архив)

В началото на днешното пленарно заседание председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на обяви, че Явор Нотев е освободен като заместник-председател на парламента след неговото напускане на ПГ "Обединени патриоти".

На същото основание е освободена Маргарита Николова като заместник-председател на парламентарната комисия по икономическа политика и туризъм, Николай Александров като заместник-председател на комисията по бюджет и финанси и Станислав Станилов като заместник-председател на комисията по културата и медиите. Миналата седмица четиримата депутати от "Атака" подадоха заявления за напускане на ПГ "Обединени патриоти" след изключването от нея на лидера на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, на Десислав Чуколов и Павел ШоповПавел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град завършва гимназия, а през 1981 година .

Народното събрание ще разгледа днес на първо четене промени в Закона за местното самоуправление и местната администрация. В програмата на парламента е и Законопроектът за ратифициране на Протокола за изменение на Конвенцията за защита на лицата при автоматизираната обработка на лични данни и Годишният доклад за състоянието на националната сигурност на Република България през 2018 г.

Първа точка в четвъртък ще е второто четене на промени в Закона за лова и опазване на дивеча. След това депутатите ще обсъдят на първо четене промени в Закона за чистотата на атмосферния въздух и на второ четене изменения в Закона за електронните съобщения.

В петък депутатите ще разгледат на първо четене промени в Закона за електронното управление. След това е предвиден редовен парламентарен контрол.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1118 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини