Цвета Караянчева: Ресорът на Мария Габриел е много голям и това е отношение към България

  • 10 септември 2019 18:53

  • 473
  • 3
Цвета Караянчева: Ресорът на Мария Габриел е много голям и това е отношение към България
© Народно събрание (архив)

Радвам се, че моето посещение съвпада с избора на ресор на еврокомисар, много важен ресор и много голям, и това е отношение към България и г-жа Габриел, персонално. Така председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на коментира пред журналисти ресора на българския еврокомисар в новата Еврокомисия - "Иновации и образование".

Това е мегаресор с изключително голям бюджет, досега тези генерални дирекции са били разделени, разясни тя. По думите ѝ, бъдещето са иновациите, образованието, младите хора. Караянчева пожела успех на Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова.

Председателят на Народното събрание се срещна с председателя на Европейския парламент Давид СасолиДавид Сасоли63-годишният италианец Давид Сасоли е новият председател на Европейския парламент. Той е бивш.

Караянчева е в ЕП , за да открие експозицията"140 години български парламент". С музикален поздрав ще се включат и солисти на пловдивската опера.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
473 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
социопат

2019.09.11 | 10:01

3

Цвето,ти го предпочиташ да ти е голям. Браво на теб!

2019.09.10 | 21:21

2

Какви глупости пак дрънка тая ?? Тоя ресор е най- слабия защото България е на предпоследно място по внедряване на иновации в ЕС !! Също като тиквата тя гледа колко е голям бюджета . ЕГАТИ !!

Реалист

2019.09.10 | 20:10

1

Цвета Караянчева: ,,Ресорът на Мария Габриел е много голям и това е отношение към България"
Цвете ,Цветеее...,има един стар лаф...-,,Голям го вади,ама-...мек..."!Че и с ,,Ресорът" на Мария Габриел-същата работа...

Добави коментар

Водещи новини