Сидеров за ареста на Малинов: Поръчка

  • 10 септември 2019 15:35

  • 1852
  • 6
Сидеров за ареста на Малинов: Поръчка
© Булфото (архив)

Лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа определи като поръчка ареста на председателя на Национално движение "Русофили" Николай Малинов по обвинение в шпионаж.

Той коментира темата пред журналисти при внасянето на документи в ЦИК за регистрация на "Атака" за участие в местните избори. "Очевидно това е поръчка. Очевидно тази поръчка, да ви кажа само, ще удари по избора на ГЕРБ за кметове, тя ще удари по избора за София, защото по този начин институциите, в случая прокуратурата, създават проблеми на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г", коментира Сидеров.

Според него с тези действия "изкуствено ще втвърдят много избиратели", които сега ще се възмутят от тези задържания, от тези разпити. "Малинов е задържан пред 12-годишната му дъщеря с 20 полицаи, нахлули в къщата му, и още десет на долния етаж", посочи Сидеров. Според него сега Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на може да получи неочаквана подкрепа от хора, които поддържат идеята да имаме добри отношения с Русия.

"Ставаме играчка в геополитическа игра, но това не е добре за нас", смята Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Според него има предпоставки за дипломатически скандал.

Попитан дали ще се кандидатира за кмет на София, Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа каза, че в момента решават този въпрос в централното ръководство на "Атака", още нямат крайно решение, но е възможно. Той посочи, че целта на "Атака" за местния вот е да подобри резултатите си от 2015 г., които тогава били доста зле.

Последвайте канала на

БТА
1852 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Аптикадир

2019.09.11 | 14:05

6

ЗАРТТТТТТТТТТТТТТ

ДУМА

2019.09.10 | 21:41

5

Сидеров вземай си хаповете редовно, шизофреник прост! С тоя плитък манипулативен трик да въвличаш министър председателя в някакви интриги до НИКЪДЕ няма да стигнеш!
Ти си червен боклук от край време, твойта мама откачена да е.ба и на руския минетчия!
А и още нещо! Детето не е от теб педал скапан! Някой друг е шибал к.урвата ти!

Българка

2019.09.10 | 17:30

4

Сидеров,ти българин ли си или руснак?! Продажник ненормален!

Рая

2019.09.10 | 16:55

3

Продажен русофилистик и подлога. Не го проклинам, знам, че ще плаща до 9-то коляно за това, че излъга милиони българи, като редактор във в-к Демокрация, и лъже-патриот.

2019.09.10 | 16:19

2

Руско перхидролно келеме. Електората така ще се втвърди, че ще го усетиш много болезнено.

00

2019.09.10 | 15:45

1

поредния АНТИПАТРИОТ - руски лизач, - какъв Българин си другарю сидераст, като защитаваш руските интереси

Добави коментар

Водещи новини